Teller

woensdag 7 december 2016

07122016

Men zoekt nog een boom die als kerstboom kan dienen op het dorpsplein in Zuidbroek. Wie heeft een grote spar in de tuin en wil er graag vanaf?

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, op facebook was er al iemand uit Zuidbroek die zijn boom van 10 meter beschikbaar stelde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lees net het verhaal van de partijloze burgemeester Albert Omta. Bijzonder dat in het artikeltje niet staat waar hij vanaf 1943 verkeerde. Hij schijnt er ook niet over te hebben willen praten.
  Wel beschreef hij in het gedenkboek van de Landelijke Organisatie voor Hulp aan Onderduikers uit 1951 een hoofdstuk over de afdeling die persoonsbewijzen en andere documenten vervalste. Het hoofd van die afdeling werd hier Arnold genoemd. Alleen insiders wisten dat het over hemzelf ging. En pas uit het register van 1989 werd dat ook voor de buitenwereld duidelijk.
  http://www.dedokwerker.nl/het_grote_gebod.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goedenavond, het is buiten gewoon jammer dat m'n schoonvader na korte tijd nadat ik bij m'n vrouwtje kwam is overleden, want het schijnt dat deze man ook ondergedoken is geweest tijdens de tweede wereld oorlog soms kreeg hij al bericht dat zij eraan kwamen en hoorde de laarzen boven hem...het lijkt mij logies toe dat er niets meer over gepraat gaat worden, want zoals ik het zie blijft dit soort dingen je hele leven mee sleepen en vooral niet mee te koop gaan lopen....

   Verwijderen
 3. Het zelfde Ceer zie je bij de Indiersgangers. Ze nemen deze nare ervaring mee in het graf.

  BeantwoordenVerwijderen