Teller

dinsdag 13 december 2016

13122016

De sleet komt er in bij de kastelein van het Golden Peerd. Ben de achterdeur uitgelopen zonder de voordeur open te doen, dus nu even terug om de fout te herstellen.
Las in de krant dat er harde woorden zijn gevallen in de gemeenteraad van onze toekomstige partner Hoogezand-Sappemeer over geld dat overgebleven was bij de bouw van Het Kielzog, maar er nu ten dele niet meer is.

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen,ja dat heb je met digitaal geld Appie. Vroeger ja vroeger had je een handvol papiergeld en een zak vol munten, toen kon je zeggen: dit heb ik!
  k'Moet dan altijd nog weer denken aan de automarkten, alles werd contant betaald, inclusief de 3 meter garantie die toen op het voertuig gegeven werd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, dat heb je met digitaal geld Appie. Vroeger, ja vroeger liep je met een zak vol klein en wat papiergeld bij de weg. Moet ik altijd nog denken aan de automarkt en in het bijzonder op het Damsterdiep, altijd een gezellige markt, na het handjeklap werd de koopsom contact betaald. (inclusief de 3 meter garantie op het voertuig.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sorry, ik heb 3 keer iets op deze weblog geplaatst. helaas is het ook drie keer niet aangekomen. Om nog een keer een poging te doen, komt eerst dit bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoe kan ik binnen komen in het Peerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. door je toetsenbord te beroeren op de juiste wijze

   Verwijderen
 5. het is gelukt, hopelijk komt het net als het geld wat overgebleven is van het Kielzog ook nog goed.

  BeantwoordenVerwijderen