Teller

zaterdag 24 december 2016

24122016

Hoor ik zojuist reclame op Radio Noord dat je naar de meubelboulevard kunt op tweede Kerstdag. Gezellig toch, maar ik wens de klanten van het Golden Peerd een betere invulling toe de komende twee dagen.

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, geen tijd voor de meubelboulevard....vanmorgen/middag boodschappen doen en wij zijn trouwens gewent aan de traditie van kerst vieren van vanavond tot maandagavond zitten wij letterlijk vol :-).

  Prettige kerstdagen toegewenst door ons ( ook al heb je misschien veel verdriet....).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoewel de meubelboulevards al jaren op de 2e christelijke feestdagen geopend zijn. Ook de bedrijven van de familie Vogd. Inderdaad Ceer in deze tijd ontvallen ons nog al eens vrienden en bekenden. Het hoort bij het leven, zoals het gemis ook bij het leven hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn toch overstapweken? De tijd van het jaar dat iedereen rijk wordt. Ofwel door consumenten te helpen bij het overstappen van bank, verzekering, telefoonaanbieder, energieleverancier,of internetprovider. Ofwel door zelf over te stappen.

  Ik betwijfel of je zelf rijk wordt van het overstappen naar een nieuwe bank, maar de meubelboulevards in ieder geval wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je vergeet nog administratie / accountantskantoor. Ook gratis :-)

   Verwijderen