Teller

zaterdag 3 september 2011

03092011

De optocht van het oogstfeest in Muntendam vertrekt rond 10:30 vanaf het Dekkersnest richting het veld waar diverse activiteiten plaats vinden. De middag lijkt mij uitermate geschikt om een bezoek te brengen en verkoeling te zoeken in de Botjeszwembaai te Zuidbroek. Misschien is het vandaag wel de mooiste en laatste echt geschikte zomerdag om daar te vertoeven?

7 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ik reken toch wel op een mooi en zonnige nazomer. Ook al zullen de nachte dan wat kouder zijn. De wens is dan ook de vader van de gedachte, want rondom het huis is nog veel te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. JohnPeter, die het Peerd node mist!3 september 2011 om 13:37

    gmiddg!

    Wt n gd z zndr prd. Dt ms j tch bst wl

    Vl plzr p d gstdg n Mntndm!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemiddag, wij zijn met de laatste loodjes bezig. Zand invegen en graszaad bijzaaien. Mooie grote inloopmat voor de entree gelegd en achter naar het terras van de salon. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Maandag komen de mannen van L. Heikens terug om de puntjes op de i te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een rust hier. Logisch natuurlijk met al die activiteiten in de omgeving. Iedereen is op stap om te genieten van het mooie weer.
    Vanmiddag natuurlijk het Oogstfeest, waarvan Fouchienus al prachtige foto's tweette http://www.molema-smit.nl/node/57 en vanavond bij Blauwestad het mooie evenement Pura Vida, waar we helaas niet bij konden zijn vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wil jullie toch even de link nog geven naar het tijdelijke weblog van Henk.

    Het is belangrijk, omdat het weblog bijna alleen gaat over neef Henk Tepper die al meer dan 100 dagen vast zit in Libanon.

    Je moet er toch niet aan denken, op een paar vierkante meter met meer dan 20 criminelen in een snikhete cel met alleen een gat in de grond om te poepen en pissen, want je kunt het niet "van het toilet gebruik maken" meer noemen.

    Stel je het eens voor, we zouden het allemaal van de daken moeten schreeuwen...

    De link: http://henktepper.ucservice.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja met dit weer zijn veel mensen buiten te vinden. Oogstfeest schijnt goed bezocht te zijn.
    Zelf heb ik een middagje pakjes stro geperst. Nu het kaarsje wel uit, zo'n 600 pakjes op de wagen gestapeld. En het was best wel warm daarvoor

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedemorgen, Chris U, iedereen van ons heeft wel iemand of kent wel iemand die onder de zelfde omstandigheden verkeert. Het heeft zijn tijd nodig, en dat ontbreekt de mensen van de westerse wereld. Maar om nu zo paniekerig te doen dat lost niets op. Het is te hopen dat de mensen die deze omstandigheden ondergaan, straks het leven weer op kunnen pakken.

    BeantwoordenVerwijderen