Teller

woensdag 28 november 2012

28112012

Tom Hiariej uit Zuidbroek op zijspoor bij FC Groningen.

12 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, tja wat moetje van dit gesprek zeggen? Ieder mens loopt weleens tegen opstakels aan. En daar zal je zelf uit moeten komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weinig praatstof zo te zien. Kan me voorstellen dat de meeste mensen buiten bezig zijn nu het nog kan.
    Als je niet beter wist dan denk je dat het voorjaar is. Helaas staat koningwinter voor de deur,en die heeft altijd wel iets in zijn knapzak.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. kreeg gisteren de vraag voorgeschoteld: is er wel economische crisis, of wordt die ons aangepraat.
    Volgens mij zitten we nog maar aan het begin, niemand durft meer te investeren. En bedrijven waarvan men zij: Als je daar werkt dan zit je voor je hele leven gebeiteld, vallen om. In wezen logies, want van de over productie kun je niet leven. En producten maken voor de vervangingsmarkt levert te weinig op.
    Het wordt tijd voor een nieuw economische systeem, waarin een afweging gemaakt moet worden van het communisme en de vrije markt.
    JP kom er eens uit en laat je licht over deze ontwikkeling schijnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. http://youtu.be/RDypvGGUOck

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weer eentje bij mijn verzameling Sinus, samen met Agatha spaar ik voor alle kerstsongs volgens mijn gegevens zitten wij op z'n 450 kerst teksten.

      Chris & Agatha

      Verwijderen
    2. dan doe ik er toch nog enkele mensen een plezier mee

      Verwijderen
  5. Wim natuurlijk hebben wij crisis, net als de andere Zuid Europese landen. Bij de ZuidEuropese landen kun je rustig Ireland en ook Nederland bijvoegen. Een land wat 46 miljard moet ombuigen en 16 Miljard moet bezuinigen heeft een ernstig probleem. Dan is er sprake van een crisis en die praat je zomaar even niet weg. Naar mijn stellige overtuiging niet begonnen in 2008, maar in 2003. Opeens waren de huisjes zomaar 220% meer waard en menig bank wilde de overwaarde natuurlijk maar wat graag even voorschieten. Onze economie was booming en iedereen kocht zich een nieuwe auto of ging de toko verbouwen. En dat voor huizen die volgens Europese begrippen van relatief slechte kwaliteit zijn en nu dus ook nog eens veel te duur. Iedereen met een redelijke school opleiding moet snappen dat dit niet werkt, en we mogen nu dus zien dat het inderdaad niet werkt. Banken hebben lucht gefinacieerd en dat ook nog eens voor schrot. Daarom hebben wij net als Spanje een major problem wat deze regering volgens mij niet gaat oplossen, en op deze manier al helemaal niet. Dit beleid heeft meer weg van hoe help je op een hele snelle manier een economie naar de kloten. Zo dus. Maar goed crisis is het pas wanneer je geen werk meer hebt, je huis moet verkopen, en de dingen niet meer kunt betalen. Tis nait anders. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tom, of deze regering een crisis kan bezweren dat staat in de sterren te lezen, maar denk het niet. Een andere regering ook niet, laat niemand zich dat laten wijsmaken. De tijd heelt alle wonden, maar ook crisissen. Onderschrijf je theorie dat de crisis is begonnen toen men de overwaarde van huizen in luxe goederen ging investeren. Ik heb dat nooit begrepen, maar die het deed, die was daar zelf bij, en daarvan de schuld alleen bij de bank te leggen is mij te makkelijk. Appeltje voor de dorst, dat was iets van vroeger.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tja TOM tis al wat nait, mor ligt aan de € of aan de Banken? of zoals ik zie ligt het aan allebeide toch?
    Ik had al vaker gezegd de meer stroomt van zelf over en hij treed nu al buiten zijn oevers, totdat iedereen zegt blub blub en blub en persoonlijk hoop ik dat hieruit voort mag komen dat er vrede op deze aarde zal gaan worden.
    Mensen laat iedereen in zijn waarde en respecteer ieder persoon op deze aarde, maar zoals ik de mijne ervan denk zijn alle ruzie's voortgekomen om bepaalde geloven toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wikipedia vraag 'ons' om geld...
    ik niet hoor...,
    ik haal e.e.a. alleen maar even aan om een eigenaardigheid in hun oproep:
    "...Wij vragen om donaties, en geen subsidies of advertentiegelden.
    de meeste mensen doneren €5, het gemiddelde is €20. ..."


    't Zal wel aan mij liggen, maar dan ga ik onwillekeurig even zitten rekenen.
    Als de gemiddelde gift €20,= is en de meesten (>50%) geven €5,=...,
    wat geeft de rest dan gemiddeld meer dan minimaal... en wat maximaal?

    Snel rekenend...:
    Gemiddeld geeft de rest minimaal €35,61/persoon ...,
    maar wat als we daar iedereen die minder dan €20,= schenkt van aftrekken...?
    Blijven dan opeens een aantal gevers over duizenden Euros/Dollars of zelfs jaarlijks enkele slordige miljoenen spenderen?
    Miljoenen...,
    ja miljoenen..., het in de lucht hoeden van die site moet miljoenen kosten...,
    is het wellicht ook (meer dan) waard...,
    maar wie brengt die miljoenen op...
    en waarom?
    hun (ik

    BeantwoordenVerwijderen