Teller

donderdag 8 augustus 2013

08082013

Er is nog geen krant, zelf heb ik ook geen nieuws waar de klanten in geïnteresseerd zullen zijn. Een korte opening dus, maar zoals altijd hoeft niemand dat te weerhouden om ergens een boom over op te zetten. Ik ga aan het werk, tot later op de dag naar alle waarschijnlijkheid.

10 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, weetje Appie de interesse van je klanten zijn heel breed en diep. Maar dat bericht van die 2 varkens die door 2 honden belaagd zijn, ligt met zwaar op de maag. Het is dat er foto's bij aanwezig zijn, anders had ik het niet geloofd. Moeten we als voorzorgsmaatregel de snijtanden maar weer laten groeien van de varkens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry ik zie dat deze discussie al is geweest. Toch nog een aantekening: Vossen waren ook schuw, helaas nu hebben we patatvossen die in en rondom deze eettenten hun voedsel op halen. Ik zie dit ook met de Wolf gebeuren.Nog een voorbeeld van schuwe dieren: de Reiger stond in de schoolboekjes bekend om zijn schuwheid voor mensen. Nu zit hij naast je als je aan het vissen bent! Inderdaad het kan verkeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!

    Ons Blommekke heeft er weer een jaartje bij gehaald: Gefeliciteerd en veel plezier vandaag!
    En de natuur? Die overleeft ons allemaal!

    Mazzles,
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen

    Appie omdat je er gister naar vroeg, het gaat niet goed met de rug 19 Augustus word ik geopereerd. De rug zelf is momenteel niet heel erg pijnlijk maar ik heb geen gevoel in mijn been en voet en kan moeilijk lopen. Wanneer ik zit of loop gaat dit gepaard met veel pijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. VB ik weet wat je voelt, heb hetzelfde gehad. Gehad, want ik ben er prima aan geholpen in het Martini Ziekenhuis. Ik hoop van harte dat ze jou ook zo goed kunnen helpen!

      Sterkte ermee!

      Verwijderen
    2. Wachttijd voor een dergelijke operatie is in reguliere ziekenhuizen circa 2 maanden na het vaststellen van de diagnose.Uitzondering is er wanneer er sprake is van acute hernia met uitval. Ik laat mij opereren in een kliniek in Ede daar kan ik zoals nu binnen 3 weken na diagnose geholpen worden.

      Verwijderen