Teller

woensdag 11 september 2013

11092013

Oei, het is al laat. Eigenlijk nog vroeg, maar ik ben aan de late kant, dus vlug de deur open, dan kan ik eruit en jullie erin. Tot later vandaag.

7 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, een haasje rep je start achtervolgt je meestal de hele dag. Ook dat zal bij ieder mens verschillend zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen,

    BASTA! NU DE OMMEZWAAI
    Emile Roemer
    De hoop op verandering, een ommezwaai in de politiek en in de samenleving. Ik zie het gebeuren als ik de enthousiaste reacties zie op het plan om op zaterdag 21 september, om 13.00 uur op het Beursplein in Amsterdam samen te komen.

    Tientallen organisaties hebben het initiatief genomen om samen duidelijk te maken dat het anders kan en anders moet. Dat is heel waardevol. Hoop, verandering en optimisme is wat we nodig hebben om een einde te maken aan het cynisme en negativisme van VVD en PvdA.

    Het kabinet lijkt aan een wanhoopsoffensief begonnen. Het draagvlak voor deze coalitie verdampt als sneeuw voor de zon. Dat is ook niet zo gek. Jonggehandicapten in een instelling leveren volgend jaar bijna 2000 euro in. Alleenstaanden met een klein pensioentje worden volgend jaar meer dan 1600 euro armer. Gemeenten komen zes miljard euro te kort om hun voorzieningen op peil te houden. De kinderbijslag, de kinderopvang en de zorg: dit kabinet spaart niks of niemand.

    BastaHet goede nieuws is dat het alternatief voor Rutte-II van onderop vorm krijgt. Overal in het land komen mensen in beweging. Ze zijn klaar met de platte bezuinigingen en met dit kabinet dat drukker is met zichzelf dan met de toekomst van ons land.Sinds maandagavond melden zich ieder uur meer mensen aan om naar Amsterdam te komen. Kijk maar eens op deze Facebook-pagina. Zelf ga ik ook naar Amsterdam en ik nodig jou van harte uit om dat ook te doen.

    Laat via Facebook wetenof je erbij bent en nodig zoveel mogelijk vrienden en familie uit. Onze lokale afdelingen zetten bussen in naar Amsterdam. Neem met hen contact op als je mee wilt reizen. Samen maken we er een heel mooie dag van. Doe mee, want dit is óns moment. Basta! Nu de ommezwaai.

    Tot in Amsterdam!

    Emile Roemer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ceer, dit alles is heel mooi. Maar laat ook de SP eens met een goede en doordacht plan komen.
    Het lijkt mij te simpel om actie te voeren als je geen goed alternatief hebt. Want vergeet niet dat Nederland eerst als braafste jongetje van de klas nu het domste jongetje is geworden. We zijn 'stadkind' geworden van Europa. Dat betekend dat we onze hele ziel en zaligheid verpand hebben aan de EU.
    Dat kun je niet in een ogenblik terug draaien,want dan zou de armoede nog grotere worden.
    Plus dat we van het imago af moeten dat de Nederlanders te lui en te vadsig geworden om te werken. Want dat willen de tuinders ons graag doen geloven.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wim, de S.P. heeft overal een oplossing voor, maar die gaat echt niet stelen van de arbeiders, het komt op voor de arbeiders, klik op m'n naam en dan zie de standpunten.

    Hoe zei m'n Oma dit ook alweer?

    Ohja, potverdubbeltje mie.

    Chris een echte rooie.(Ceer)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedenavond.

    Ceer, een ware Sociale/Socialistische Partij zou volgens mij op moeten komen voor alle mensen, niet voor één bepaalde groep. Maar ja, dat zal té idealistisch zijn zeker?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee Jan ik denk dat je op de standpunten moet kijken van de S.P. dan zie je waar je op stemt.

      Verwijderen
    2. Ik ga eerst naar bed. Welterusten.

      Verwijderen