Teller

woensdag 25 september 2013

25092013

Het café is weer geopend. Het woord is aan de klant.

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,de dag begin somber en grauw. Dat bekend niet dat het invloed moet hebben op ons humeur. Indien mogelijk;pluk dan ook deze iets te sombere begonnen dag. En de gemeentelijke herindeling? We mogen kiezen tussen Groot Gorecht, Compagnij, de A7 en Bronsveen. Misschien dat de laatste naam voor Pekela en omstreken geldt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beauty is within the eye...
      ... it is within the eye the beholder.

      Verwijderen
    2. Moi Wim.

      Niet meer nodig, over vier jaar als gehele herindeling achter de rug is en finaal mislukt is gaan we over op een nieuwe Herindeling, de naam van de nieuwe Gemeente zal dan zijn "GROOT GRONINGEN" aantal inwoners 580.000. met hartelijke dank aan onze Almachtige Prutsers in Den Haag.

      Harrie Loots.

      Verwijderen
  2. vandaag wat naar de Kamerdebatten geluisterd, Wat me opviel was de woord keuze, Wilders sprak woorden die eerder op straat of in een niet al te nette kroeg gebezigd worden. Het is een voorbeeld voor de jeugd van vandaag hoe je niet met elkaar om moet gaan.
    Ik dacht op zeker moment; straks slaan ze ook nog op mekaar in. Geen Sovjet toestanden dus.Hoewel dat misschien enige ruimte gaf. Het leer moment was vandaag, veel beloven en weinig geven, doet mening een in vreugde leven.

    BeantwoordenVerwijderen