Teller

dinsdag 3 december 2013

03122013

Ik zat wat te "zappen" op YouTube, best leuk, maar voor je het weet kom je laat op bed. Het laatste filmpje dat ik bekeek zet ik op de beamer. Waarom? Omdat ik het leuk vind en zo een makkelijke opening heb. :)

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, Frans de raad van state is net zoiets als de Wsw-adviesraad.
    Zij kunnen alleen maar adviseren, het wordt meegenomen in de regering, maar het zal altijd afwachten blijven...... mss kom ik straks terug met een reactie van gisteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, het probleem met adviesraden is dat de uitkomst overgedragen wordt, en in ontvangst genomen met de gevleugelde woorden. "Dat nemen we mee in ons beraad," om dan vervolgens in de onderste la gedeponeerd te worden. En daarna, na de grote opruiming verwerkt te worden als W.C papier, Heeft het toch een functie gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo is het exact Wim.....

    Het enigste wat ik zeggen kan zorg eerst ervoor dat de werkloosheid minder wordt en laat mensen met een handicap eerst met rust......

    Deze mensen werken nu in een sociale werkplaats met hart en nieren doen zij hun best en het mooiste van alles is dat zij plezier hebben in hun arbeid.

    Maar tot 2018 worden zij naar een nog onbekende werkgever gestuurd.

    Frustraties, ziek worden en geen zin hebben om aan het werk te gaan.

    Want wees eerlijk, zie jij ze ook om de hoek staan te gniffelen, rare grapjes maken over jou.

    Ik wil niet veel zeggen, maar ik denk als jou dit zou overkomen dit mogen ze 1 keer doen 2 keer oké maar de derde keer of je trekt je mond open of je beland in de ziektewet met het gevolg hierop 50% afgekeurd en aankloppen bij de bijstand.

    En hier is deze regering mee bezig.... .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kijk vroeger had je 1 directeur 1 man van de administratie, maar dit is over ze moesten groter worden 1, 2, nee 3 directeuren een kantoor vol met mensen die denken dat zij er verstand van hebben, een paar van die (mis)managers d'r bij.......

      En plots viel alles in duigen.......

      Het kan niet meer uit..... kost teveel...... en dit terwijl ieder persoon met een handicap een som geld mee krijgt van de regering.......

      Hmm toch wel vreemd hé?

      Verwijderen
    2. Ceer, ook daar wordt aan gesleuteld.Even voor de duidelijkheid, dit geld moet wel verantwoord uitgegeven worden. Het is geen graai cultuur maar bestemd voor zorg en/of werk bestemd. Dit alles onder de toeziende oog van de instantie waar de zorgaanvrager onder valt.
      Ondanks de wild west verhalen, zal dit geld besteed moeten worden aan het doel waarvoor het is verstrekt.

      Verwijderen
    3. Het is gewoonweg gebeurd en dit onder m'n eigen ogen......gewoon dood laten bloeden........

      Triest, triest en nog een keer triest.

      Vandaar dat ik opstandig wordt door al deze bewust of onbewuste mismanagers.

      Verwijderen