Teller

vrijdag 22 april 2016

22042016

De komende tijd kunnen burgers suggesties en aandachtspunten aandragen voor het project van de provincie en Rijkswaterstaat voor verdubbeling van het N33-tracé tussen Zuidbroek en Appingedam. Er zijn drie varianten. Voor alle varianten wordt het ontwerp verder uitgewerkt, waarbij milieueffecten, draagvlak, kosten en gevolgen in kaart gebracht worden. Na 2 juni wordt een voorkeursalternatief gekozen.

3 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ik dacht dat het knelpunt bij Tjuchem zat. Die 2 lange bochten er uit en linea recta naar de oostkant van Appingedam. Zoals dat ook gaat met de weg van Appingedam naar de Eemshaven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedenavond. ik denk dat wij maar afwachten hoe het afloopt met de verlening van de N33.... de + en de - zullen het wel weten toch?

    Voor de rest behoorlijk druk gehad eergisteren had ik gevoel in m'n rug dat ik zelf het karretje getrokken had...., maar het schiet beetje bij beetje op de volgende lading zojuist de gele gesteente besteld. Morgenvroeg de laatste 6 rijen van 22 stuks rode steentjes neerleggen..M.a.w. de fundering is er uit.....

    BeantwoordenVerwijderen