Teller

zaterdag 2 juli 2016

02072016

Wat zullen wij vandaag eens gaan doen? Denk naar Delfsail, het weer is niet slecht. Misschien komen wij elkaar daar wel tegen.

3 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, wij denken dat wij morgen er even langs de Delfsail gaan..., alleen 't vrouwtje is bang voor een aanslag als zij midden tussen de mensen massa loopt....ik antwoord hierop dat dit de bedoeling van de IS paniek zaaien en aans ook nait!

  Gisteravond al bezig geweest met de eerste 30m1 van de trasraam in te voegen.....pokkewaark maar goed het moet gebeuren, maar vrouwtje krijgt wel gelijk het lijkt stukken mooier en als je het goed doet is het eenmalig :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Appie ik heb er aan gedacht, waar ik mee zit is het parkeren van je voertuig. De laatste keer waren er parkeerplaatsen ver buiten Delfzijl, en werd je met bussen naar het havengebied gebracht. Op zich goed geregeld, alleen de bussen zaten steeds overvol, en moest je op de volgende bus wachten. En daar zit de kneep,k'heb geen geduld. Optie is misschien via Appingedam met de trein naar Delfzijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Wim. Wij zijn gisteren geweest en net als de vorige keer de auto vlakbij geparkeerd in Delfzijl. Nog geen vijf minuten lopen, maar dan moet je wel vroeg gaan. Wij houden ook niet van overvolle bussen en dito kades.

  BeantwoordenVerwijderen