Teller

donderdag 14 juli 2016

14072016

Het stichtingsbestuur van De Noordsuythoeve in Noordbroek neemt in een verklaring afstand van de uitspraken van voormalig voorzitter Annelien de Winter las ik vanmorgen in het DvhN.
‘Hedenochtend heeft het Stichtingsbestuur MFC Noordbroek en Zuidbroek in haar bestuursvergadering kennis genomen van het onaangekondigde besluit van mevrouw De Winter’, mailde bestuurslid Hans Danel. ‘Hangende de motie van afkeuring die haar hedenochtend vanwege haar rol in de afgelopen bestuursperiode boven het hoofd hing, respecteren we haar actie om zélf contact met de pers op te nemen om haar beleving van de afgelopen periode toe te lichten. Het mag duidelijk zijn dat het stichtingsbestuur zich daarin niet herkent.’
Danel wilde zijn mail niet toelichten of anderszins reageren. Het bestuur weigert al een jaar een huurcontract met de gemeente Menterwolde te ondertekenen, uit onvrede met de voorwaarden. De Winter zegt niet langer achter dit‘juridisch getouwtrek’ te staan.

2 opmerkingen:

 1. Mogguh lui!
  Ik was al bang voor komkommers maar gelukkig is er weer wat reuring. Ken de hele boel daar niet, dus zal geen mening geven.
  Annelien ken ik een piepklein beetje en heb wel respect voor haar. Tijd dat ze even aan de bar aanschuift....

  De mazzels en de moois mensen, groeten uit het regenzonnende Bennekom !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, mooie buurt JP, ben er vaak te gast geweest. Ik ben van mening dat als er een conflict is in het bestuur, dit eerst binnenkamers moet worden opgelost voordat je naar de media gaat. Zeker ook omdat het grote publiek niets of weinig weet van de hoed en de rand van dit conflict. Dit om indianen verhalen te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen