Teller

zondag 3 juli 2016

03072016

De fotoquiz is op zomerreces, en Appie is er ook wel aan toe. De gehele dag achter de bar staan, en weinig weerwoord krijgen is niet de leukste hobby. :(

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, ik voel het met je mee Appie. Eigenlijk zijn er onderwerpen genoeg die betrekking hebben op onze samenleving. Bijvoorbeeld de een wording van de drie gemeenten, en de evenredige samenstelling van het bestuur. Krijgen de kleine woongemeenschappen de zelfde prioriteit als de grotere in deze nieuwe gemeente. Kijken we over de gemeente grenzen dan is er nog veel meer stof om over na te denken. Des al niet te min wens ik je een goede zondag toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me je gevoel indenken Appie en terrasweer is het ook nog niet....Fijne zondag ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gisteren een filmpje gemaakt van een witte kwikstaart die haar jong voert. Nest aardig om te zien hoe dat gaat. Op het eind van het korte filmpje is goed te zien dat de kwikstaart nog even kijkt of alles wel binnen is en legt nog iets beter in de snavel van de kleine. Klik op mijn naam voor het filmpje. Het is de eerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb het filmpje gezien op Facebook, heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen,
  Ik snap dat het rustig is hier...het is overal rustig...En Wim om op je bovenstaande reactie terug te komen...de herindeling...het is voor ons wel een heel belangrijk ding. Maar als er bijeenkomsten zijn, is er weinig belangstelling van de burgers..Hoe kunnen we dat kantelen? Ik vraag het maar eens hardop...het is al meerdere keren voorgekomen dat er bijeenkomsten zijn en er weinig animo is. Hoop dan ook dat dit verandert! Zou voor een ieder heel fijn zijn. Maar ik wil je een advies geven. Lees eens het kompas. Dit stuk beantwoord veel van je vragen...Fijne maandag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen