Teller

zaterdag 30 juli 2016

30072016

Laatste weekeinde van Juli is het Golden Peerd ook geopend, hoewel de meeste klanten wellicht in de bouwvakvakantie elders op het terras zitten.

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, dan wel een paraplu mee nemen. Het weer blijft onbestendig, Je moest eigenlijk een klacht in kunnen dienen, niet dat het wat zal helpen, maar het lucht wel op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de truckstar festival in Assen heeft het wel getroffen met dit weer. Het zijn vaak mooie reclame objecten zoals ze over de wegen zoeven. k'Heb ooit de ambities gehad ook op het wegvervoer over te schakelen. Helaas maakten de keren dat ik 8 uur of langer op mijn lading moest wachten, en dan nachts de wachttijden weer moest inhalen, plus dat de planner je verrot schold, een einde aan deze droom.
  Nee,dan lag het naar oplossingen zoeken in de garage mij beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou misschien ook kunnen plannen van vakantie in deze tijd toch?, tenminste heeft mijn stiefzoontje wel gedaan samen met z.n truck echt schitterend.

   Verwijderen
 3. Avond,
  Vandaag kreeg ik officieel bericht van een behoorlijk grote elektriciteit bedrijf dat m’n schade werd vergoed….
  December vorig jaar had een levering van de zonnepanelen en niet ondertekend, omdat er overal aluminium spaanders lagen en er werd gewoon met werkschoenen overheen gelopen op ons epdm dak. In eerste had ik gevraagd of zij geen stofzuiger o.i.d. bij zich hadden en hier werd kort op geantwoord ach het stelt niets voor een regenbui erover en het spoelt gewoon weer weg. Ik zeg nog jongens het gaat erom dat het zelfde is als een binnenband van een fiets zo flinterdun is het…..
  Een paar week na die tijd kreeg ik telefoon dat de tegels van 40x60 verwijderd moesten worden en op de voorzijde 30x30 moesten liggen.
  Er ging een maand overheen voordat ik het toe liet om de spaanders te gaan verwijderen en jawel nu met een stofzuiger, want zij zouden met vorst het dak opgaan m.a.w. één al ijs….dit gebeurt echt niet.
  Toen ik zei ik het goed jullie kunnen letterlijk het dak op, eerste 2 uurtjes erbij gebleven en toen moest ik ook aan het werk, toen een paar dagen later had gekeken kreeg ik letterlijk tranen in mijn ogen jawel van woede….bewust gaten in de afscheiding van de daken geboord….overal gaatjes van de stenen 60x40 wat zij erop hebben gelegd.
  Jullie kunnen wel nagaan de ene brief na de andere brief het enigste waar iemand mee kwam is gewoon afkopen en hier pas ik voor. Ja afschuiven daar zijn het echt sterren in. Een hoofdleverancier een tussenpersoon en een onderaannemer….
  Na 6 maand toch maar besloten om een mr. In te gaan schakelen en binnen een maand is het geregeld incl. de kosten wat deze mr. ons heeft gekost….
  Gelukkig voor ons en ik wil maar ik zeggen, want als je in je recht staat moet je vooral niet laten afkopen.

  BeantwoordenVerwijderen