Teller

zaterdag 9 juli 2016

09072016

Ook dit weekend is de kroeg geopend, maar de meesten zullen wel op het terras gaan zitten met dit mooie weer.

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen of een kleine delfzail in Martenshoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, terras zitten.....eerst aan het werk Appie de heg achter en naast het huis staan op 3m1 moet een half metertje af en zijkanten snoeien, eerst rolsteiger in elkaar zetten, want ik zou het in eerste instantie in juni het al doen maarja....

  Maar toch ga ik af en toe even een bakje dark koffie drinken op ons terrasje :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mogguh lui.
  Weer terug uit een heet Valencia, zag dat het er in het college ook heet aan toe is gegaan. Jammer, in het zicht van de haven en toch fijn dat de meerderheid verder wil gaan met een minderheidscollege. Wat ongetwijfeld een politiek interessant laatste jaar van zelfstandig Slochteren zal inluiden.

  Vandaag maar eens proberen het oerwoud rond het huis aan te pakken. Grasveld lijkt 10 centimeter te zijn gegroeid :)

  Overigens, Valencia is een prachtige stad maar met enige kennis van het Spaan kun je meer genieten dan zonder. Alhoewel je in het eind wel krijgt wat je wilde hebben...

  Mazzels endemoj!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goedenmorgen...
  long time no see :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb net het filmpje van willem bekeken van 2juli....
  sommige plekken zien er beter uit, qua panden, sommigen ook minder ;-(. er viel mij een bordeaux rode renault 4 op...op enkele foto's, was die van jou willem?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Bloem. Die Renault 4 was van mijn broer, maar ik reed er ook wel in. Als je op mijn naam klikt kun je ook nog wat filmpjes van de jaren tachtig zien van Noordbroek en Zuidbroek. Kwaliteit was toen nog veel minder als nu met een simpel mobieltje.

  BeantwoordenVerwijderen