Teller

vrijdag 2 september 2016

02092016

Als ik straks uit de nachtdienst kom, heb ik geen zin meer om nog achter de pc te kruipen om het Golden Peerd te openen, dus doen we het nu.

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen,heeft dit met je nieuwe uitdaging (baan) te maken Appie? Want voor mij ben jij na al die jaren nog de grote onbekende. Mag zo blijven, je tart wel mijn nieuwsgierigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben met weemoed gisteren afscheid genomen van Radio Parkstad, Radio Parkstad en RTV Stadskanaal gaan nu verder onder de naam RTVeen 1. De reorganisatie van 300 lokale radiostations naar 60 krijgt langzaam maar zeker meer gestalte. Zoals u gehoord hebt worden ook de provinciale radio en tv stations onder de loop genomen. Met dank aan Ronald en Sander.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Wim: Klootviolen maken veel herrie maar weinig muziek. Snap aan de andere kant wel dat door de herindeling kleine omroepen als Menterwolde gaan verdwijnen uit de ether maar hoe het dan verder moet gaan?
  Ik denk dat steeds meer mensen via een soort uitzending gemist of podcast zullen luisteren. En steeds meer vrijwilligers worden gedwongen tot mantelzorgen. Of er toe veroordeeld, hoef je ook niet blij mee te zijn.

  En ondanks dit, en ondanks het zeer hoge aantal kankergevallen in Menterwolde, wens ik ieder een fijn en gezond mazzelmooi weekend toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste bewering tart dan weer mijn nieuwsgierigheid; is er een onderzoek waaruit blijkt dat Menterwolde bovengemiddeld scoort qua aantal kankerpatiënten JP? Jouw opmerking komt vast niet uit de lucht vallen.

  BeantwoordenVerwijderen