Teller

zondag 4 september 2016

04092016

Het weer heeft even een dipje, maar niet getreurd, vanaf morgen gaan wij weer richting zomerweer.

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, een verstoorde nachtrust door het werk aan de spoorbaan. Ik had gehoopt dat de wind noordelijker was, dan hoor je wel het geruis van de A7, maar dat is beter dan het onregelmatig geclaxon neer van de werkers aan de spoorbaan. desalniettemin wens ik jullie een goede zondag toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, het weer in een dipje...best wel jammer want ik had mij voorgenomen om als laatste de deuren te gaan lakken, want de kozijnen rondom hebben hun eerste laklaag gekregen na 3 jaar in grondverf hebben gezeten....vorig jaar dacht ik een laklaag te gaan geven maar helaas het was grondverf tja dit krijg je als je de grote bussen onder het verf smeurd :-).

  Voor de rest ach binnen eigenlijk genoeg te doen, eerst maar even de garage weer spullen op plekken zetten waar het hoort te staan... voor de rest sluit ik me bij Wim & Roskam aan maak er een leuke zondag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanmiddag weer eens naar de Heemtuin gegaan. Beetje omrijden maar weer de moeite waard. Ook een deel van het mammoetpad gelopen, het risico-volle deel hebben we maar even overgeslagen...
  Mazzelmoj!

  BeantwoordenVerwijderen