Teller

donderdag 29 september 2016

29092016

Er is protest tegen het plaatsen van een zendmast bij de school in Noordbroek. Een deel van de kinderen dreigt door de ouders van school te worden gehaald als de plannen doorgaan. Men is bang voor schadelijke gevolgen voor de kinderen als die mast dicht bij de school wordt geplaatst. De gemeente heeft de vergunning reeds verstrekt zover mij bekend is.Hoe zal dit aflopen?

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen,meestal is het een storm in een glas water Appie.Want als je gaat optellen aan hoeveel straling de moderne mens blootgesteld wordt, dan zou bijna niemand meer ouder worden dan 40 jaar.Denk alleen maar eens aan al die communicatiemiddelen die we dagelijks gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't gevaat zit 'm niet zozeer in de (zend)masten maar in de apparaatjes bij het oor/hoofd.
  Dus als die ouders slim zijn zorgen ze dat zij zowel als hun kroost GSM-loos is/blijft...;
  Maar dat zou wel heel groot offer zijn voor velen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eens met SiK. De straling van zo'n mast is niet in staat hersentjes te verhitten zoals een smartphone dat kan. Of je moet al heel erg dicht bij de zender gaan staan, maar da's meestal een beste klim. Dan is een niet zo smart-phonende scholier op het fietspad stukken gevaarlijker!

  mazzels, mojs en de groeten van Bartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mast aan de Gorterstraat in Muntendam kreeg 2 straalantennes richting de Gouden Driehoek voor een snelle data verkeer. De hele buurt was bang voor ongewenste straling. Na diverse metingen bleek de straling zo klein dat je er nog geen vlieg mee kon doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even datum aanpassen Appie

  Welterusten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, de eerst 29 januari 2016 waren we toch al weer vergeten?

   Verwijderen