Teller

maandag 12 september 2016

12092016

Een weekje met tropische temperaturen zit er aan te komen. Geen weer om achter de bar te staan, het terras is een betere plek. Maar misschien zien wij elkaar bij de Botjes Zwembaai deze week, en dat in september. Wondern bennen de wereld nog nait oet!

2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, september met tropische temperaturen, ja moedernatuur zit vol verrassingen. Botjes Zwembaai,daar moeten we nog even over denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, toch een goede keus geweest voor mij voor een korte werk...vakantie te gaan plannen van deze week om de puntjes op de i te gaan zetten thuis wel te verstaan.... zojuist naar een bouwmarkt geweest voor de dakdekking, want er ligt nog steeds een dekkleed over m'n nieuwe garage...

    M.a.w. snel m'n koffie opdrinken en gaan branden, morgen de lijstjes langs het plafond gaan sausen, de muren hier en daar een beetje afwerken, lijstjes om de kozijnen afwerken en eind van deze week even met m'n vader om de blokken onder het grafsteen lijmen en afvoegen en de zwarte letters er weer op te gaan schilderen en het resultaat weet ik nu al "als nieuw" :-).

    BeantwoordenVerwijderen