Teller

donderdag 15 september 2016

15092016

Voorlopig is de uitbreiding van de Stikstoffabriek bij Zuidbroek in de Tussenklappenpolder met een jaar uitgesteld. Volgens minister Kamp is deze uitbreiding niet meer nodig, nu landen de installaties ombouwen en overgaan op andere gasleveranciers.

3 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, laat ik nu altijd gedacht hebben dat het voor de binnenlandse markt was om gas uit Noorwegen of Rusland geschikt te maken voor onder meer de Nederlandse markt. België heeft al zijn maatregelingen genomen en past zijn apparatuur aan deze hogere gekwalificeerde gas,die niet uit de Slochter-gasbel komt. Betekend ook dat er minder hoeft opgepompt te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, in de jaren 60 zijn er ziljoen gasapparaten omgebouwd naar Slochtergas, dus een nieuwe ombouw ronde, maar dan naar stroom?
  Mazzelmoooi, vandaag en morgen richting Assen.
  Waarom? Klik maar op de link van mijn naam.
  Mazzelmoooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, ja JP dit spreekt mij wel aan voor ombouw naar stroom m.a.w. geen gas meer te gaan gebruiken ik zal komende winter me erin gaan verdiepen, want nog 1 dag te gaan om alle puntje's op de i te zetten betreft de woning.... het was idd te warm om te gaan branden en plakken maar alla het is dicht voor de komende winter mss dat wij over een week of 4 extreme winter te gemoed gaan komen tenminste dit is mijn voorspelling Wim :-).

  Betreft peerde borrel niet op maandag en op donderdag ehbo, sp en Wsw-adviesvergaderingen de komende maanden....

  BeantwoordenVerwijderen