Teller

vrijdag 6 juli 2012

06072012

Ik heb niets te vertellen, maar geef de ruimte aan de klanten.

13 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, het slechte weer is ons schijnbaar voor bij gegaan. Of het moet nog komen. k' Wens jullie een prettige dag toe, en tot later!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moi Peerders, n lekkere buie tegen t stoeven.

    Hou dikker bui, hou gaauwer ist over.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goedenmorgen....

    moest even een weekje bijlezen, beetje drukke week gehad, heerlijk om zo relax even in het peerd een bakkie koffie te drinken en sigaretje erbij dat mag in deze kroeg.....dat doet echt goed al zit ik hier wel heeelemaal alleen, maar misschien is dat wel het relaxte even geen gezeur aan de kop ;-)

    komt jongste veulen net binnen van school met het bericht dat zijn meester wrsc per 1/8/13 ontslag krijgt, hetgeen veulen heel erg vindt omdat dit een leuke meester is. te gelijk ook het bericht dat een leerkracht na 30 jaar ontslag neemt ivm andere baan.
    er moeten bij de opron(overkoepelend orgaan van scholen uit meerdere gemeenten) 17! banen verdwijnen volgend jaar....dat worden een heel groot aantal gecombineerde klassen, wat niet in het voordeel is van de leerlingen, zeker niet voor degenen die minder goed mee kunnen komen(ervaring met ander veulen, die helaas wat aandacht te kort kwam destijds....)
    de opron heeft wel 2 directeuren

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het staat en valt met de snelheid van de temperatuur van het water. Als de verdampingstemperatuur is bereikt stijgt het omhoog en condenseert het tot water. Het is een cyclus die al eeuwen zo door gaat, er zijn geen verliezen tijdens dit proces. Ik denk weleens, laten we daar eens een voorbeeld aan nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bloem, als reden wordt aangevoerd: De Krimp... Op zich nog wel begrijpelijk dat er dan minder leerkrachten nodig zijn, ware het niet dat juist Zuidbroek (en Menterwolde als geheel) niet krimpt!

    Vreemd dus dat toch de Tandem een leerkracht moet ontslaan. En dat bij een gelijk aanbod van kinderen. Of toch niet...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goedemiddag, achja wij zitten met het zelfde probleem als jullie, wij en onze buren zitten niet met een krimp, alleen stelt de org. Penta Primair aan ons voor om alle scholen te gaan sluiten als het lager is dan 85 leelingen.......en dit gaat hoogst waarschijnlijk gebeuren in 2013........tenzij dat jullie het willen met 2 leerkrachten voor 8 groepen........

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Appie is boos....

    alles is gezeik, geen besluitvorming....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. John, hoe kan jij zeggen dat Appie boos is, hij heeft voor hete vuren gestaan en altijd weer prachtig sier-smeedwerk afgeleverd.
    Appie wil jij jezelf en de klanten op het terras iets inschenken voor mijn rekening?
    Voor mij zwarte koffie, maar die is al ingeschonken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nu eerst maar de bloemen, die in bakken/potten staan,
    water geven. Het is heerlijk buiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. John, voor velen, ook de stillen aan de bar, praat jij in raadselen, maar zal iedereen even op de hoogte brengen die niet op Twitter zit. Ben niet boos, maar het begint gewoon op te vallen de laatste jaren. Deze Tweet stuurde ik Twitterland in: Gezeik over ziekenhuis, gezeik over FOC, gezeik over herindeling, gezeik over windmolens etc. Vroeger nam men nog beslissingen! #Groningen

    BeantwoordenVerwijderen