Teller

donderdag 26 juli 2012

26072012

Goedemorgen waarde klanten, die ik inmiddels beschouw als vrienden, ook blij dat het Golden Peerd weer is geopend?

9 opmerkingen:

  1. Weetje Appie, het is een goeie gewoonte geworden om elkaar aan het begin van de dag een goedemorgen te wensen in het Golden Peerd.
    Daar komt bij dat de kastelein soms verbluffende dingen zegt. En dat is voor een kastelein die niemand lijfelijk kent, uitzonderlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogguh lui!

    Tja, je vrienden leer je meestal pas kennen in tijden van ellende.
    Via tPeerd heb ik al een hoop fijne mensen ontmoet en ik hoop er nog meer of nog beter te leren kennen.

    Wens eenieder een fijne dag toe!

    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goedenmorgen....

    dat is idd bijzonder van het peerd, heb veel mensen door het peerd leren kennen en daar ben ik niet rouwig om, vind het mooi ab, dat je 'ons' ook een beetje als vrienden beschouwd, ik vind het wel herkenbaar...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben niet zo handig met vriendschappen...nooit geweest ook, maar die met Appie en de barhangers hier houdt toch al een tijdje stand...

    O ja, zal vanavond de andere lantaarnpalen controleren, Ap, zou niet willen dat wij een voorkeursbehandeling zouden krijgen.... :)

    Lian

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedenavond, ach Appie tuurlijk ben ik blij om dat jij iedere dag de of het? goldenpeerd hebt geopend, maar zoals ik het zie heeft iedereen wel z'n eigen bezigheden, neem alleen mij ik zorg voor dedierenambulace, ik 'werk'bij novatec, ik zorg voor mijn deelneeming aan de wsw-adviesraad, ik zorg ervoor dat echt alle informatie naar boven komt bij de S.P. waar ik ook melding van krijg, en niet te vergeten dat ik nog steeds bezig ben om de kruidenier te gaan heropenen en een rijdendewinkel voor omliggende plaatsten van ons dorpje.
    m.a.w. ik heb ook mijn bezigheden en terwijl ik ook iedere s'morgensvroeg om 6.00.u. en zowiezo s'avonds om 19.30.u. jou site ga bekijken en tussen door verklap ik niet :).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wegens vakantieperikelen open ik de laatste dagen een beetje met de Franse slag. Openen met 1 a 2 zinnen, maar wel gemeend, zeker die van deze dag. Leuk om dan nu de reacties te vernemen, geeft een goed gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hou het goede gevoel vast Appie, altijd handig.:):)

    Welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja hoor, alle lantarenpalen op de Heiligelaan deden het weer. Nou ja, op eentje na dan. Ik kreeg daarover een mailtje dat daar geen prut meer op zat. Gek, want een paar dagen geleden deed hij het nog. Maar goed, ook dat gaan ze nog oplossen.

    BeantwoordenVerwijderen