Teller

woensdag 25 juli 2012

25072012

Goedemorgen, het Golden Peerd is weer geopend. Verder heeft de waard van dit etablissement niets te melden, maar laat dat anderen niet tot voorbeeld zijn. Het woord is aan de klant!

18 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ook nu weer een mooie ochtend stond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.
    DvhN
    Elfstedenvoorzitter buigt zich over FOC
    Zuidbroek. Wiebe Wieling, voorzitter van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elfsteden, wordt onafhankelijk voorzitter van een commissie die het ultieme onderzoek naar de haalbaarheid en de effechten van een Factory Outlet Centre in Zuidbroek begeleidt.
    Het onderzoek wordt uitgevoerd door Droog Trommelen en Partner in Nijmegen. Wieling, in het dagelijks leven bestuursvoorzitter van scholengemeenschap Piter Jelles, is gevraagd het onderzoek te bewaken.
    Andere commissieleden zijn Tweede Kamerlid Janneke Snijder- Hazelhoff (VVD) en Friso de Zeeuw van de TU Delft en directeur bij Bouwfonds Ontwikkeling.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen.

    Voorlopig is het dooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zonde, al dat vergaderen, terwijl er al diverse onderzoeken zijn geweest.Wat voegt dit toe? Of is zo lang wachten totdat de vogel over het net is gevlogen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De vogel kan niet vliegen Wim. Het ontbreekt haar aan slagkracht en energie. Het nieuwe ultieme onderzoek heeft natuurlijk maar èèn doel: aantonen dat het niet haalbaar is. Maar..., in ruil daarvoor mag dan het ziekenhuis naar Zuidbroek komen. Bijzonder toch dat een PvdA-burgemeester van Delfzijl pleit voor Zuidbroek als Delfzijl niet haalbaar blijkt.
      Nog even geduld zou ik zeggen. Er moeten nog wat politieke draaien gemaakt worden aleer met veel bravour onderzoek heeft uitgewezen dat een 4e FOC in Noord Nederland niet haalbaar is en dat ten behoeve van de potentiële patiënten in Noor-Oost Groningen de beste locatie voor een nieuw ziekenhuis Zuidbroek blijkt te zijn.
      Profeet? In ieder geval broodetend.
      Ben benieuwd of ik Lian ook weer op m'n dak krijg. ;-)

      Verwijderen
    2. Nanno, kun jij Appie's gedachten lezen? Knap! Of zijn we nuchtere Groningers die gewoon 1 plus 1 optellen? En Lian op je dak krijgen? Misschien, maar liever één Lian op je dak, dan tien vogels die overvliegen toch? Spass und diskussion muss sein! ;)

      Verwijderen
    3. Nanno, heb helemaal niets verloren op jouw dak, dus zal er ook niets gaan zoeken... :)

      Mijn mening over het FOC én over het ziekenhuis moge bekend zijn...

      Lian

      Verwijderen
    4. Nanno,, "Profeet? In ieder geval broodetend"en broodbakkend in jouw geval.:):)

      Verwijderen
    5. Rosje, jawel, maar bescheidenheid siert immers de mens. Ik wilde bij nader inzien misbruik van de situatie vermijden.;-)

      Verwijderen
  5. goedenmiddag....

    ik heb eigenlijk helemaal niets te melden, hooguit dat de zon schijnt, maar dat was de meesten al wel opgevallen, denk ik....'t is voor mij al net even iets te warm/benauwd, maar ik klaag niet te vochtig houd ik ook niet van, dan doe ik wel iets rustiger aan...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oooooo, genieten jullie ook zooooo van het mooie weer?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Roskam, zekers, maar ik geniet ook als het regent, geniet van iedere dag, dat ik kuier op deze wereld.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O ja Appie, ik ook wel hoor, maar deze dagen hebben iets extra's.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De lantarenpalen in de Heiligelaan deden het nog niet goed. Afgelopen maandag en dinsdag avond/nacht is men erbij geweest en nu zou alles weer oke moeten zijn... ik ga maar eens een blokje lopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die ene lantaarnpaal voor onze deur aan de Heiligelaan brand....

    Lian

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lian, voorkeursbehandeling of heb je niet naar de anderen gekeken? ;)

    BeantwoordenVerwijderen