Teller

donderdag 17 januari 2013

17012013

Het is niet zo koud als gistermorgen, maar toch had ik liever nog wat langer in bed blijven liggen. Helaas kan ik ook niet altijd doen, wat ik het liefste zou willen. Hoop er toch weer een mooie dag van te maken.

13 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, een vast ritme Appie is het beste wat je kan overkomen.Sommigen beweren dat dit het medicijn is om heel oud te worden. Of het zo is?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, mijn bed was nogal vasthoudend vanmorgen.:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen,

    Een vast ritme zou het medicijn zijn om heel oud te worden....maar goed dat dit een virtuele kroeg is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogguh...

    Uit de mail:

    Beste Weblog gebruiker,

    Sanoma Media zal per 1 maart 2013 Weblog.nl overdragen aan WordPress.com. De kwaliteit van Weblog.nl is al langere tijd niet op het gewenste niveau. Opkomende concurrentie van goede en gratis alternatieve blogdiensten heeft ons doen besluiten de dienst over te dragen aan een externe partij.

    WordPress.com is een mondiaal grote en stabiele partij. Het platform wordt maandelijks door een miljard bezoekers bezocht en per dag worden er 900.000 berichten geplaatst. Verder zijn de technische mogelijkheden en designs die WordPress.com haar bloggers biedt zeer uitgebreid.

    Wat betekent dit voor jouw blog?
    Uiteraard stellen we je in staat om de inhoud van je blog te exporteren en over te zetten naar WordPress.com. We begrijpen heel goed dat de inhoud van je weblog heel waardevol is en daarom met zorg behandeld moet worden. Samen met WordPress.com zijn heldere instructies ontwikkeld, waardoor het exporteren uit Weblog.nl en het importeren in WordPress.com eenvoudig is. Daarnaast is er een online helpdesk die je bij vragen verder kan helpen. Aangezien Weblogl.nl technisch gezien al draait op Wordpress.com zal het werken met WordPress.com niet veel anders zijn dan dat je op dit moment bij Weblog.nl gewend bent.

    Start zo snel mogelijk met het aanvragen van een export van je Weblog! Het exporteren van je blog is mogelijk via de Weblog exportfunctie. Deze functie kan je vinden in je Dashboard onder het tabje Extra. Klik hier voor stap-voor-stap instructies hoe je je blog kunt exporteren uit Weblog.nl en vervolgens kunt importeren in Wordpress.com. De link naar je export bestand krijg je per mail toegestuurd. Controleer dus vooraf of het emailadres wat aan je weblog gekoppeld is klopt. Dit kan je zien door te klikken op Instellingen en vervolgens op Algemeen. Wijzigingen die je ná de export op je Weblog maakt zullen niet in je export bestand worden meegenomen.

    Wachtrij
    Aangevraagde exports worden in een wachtrij geplaatst en vervolgens in volgorde van binnenkomst behandeld. Vanwege het grote aantal exports dat de komende weken zal binnenkomen, kan het langer duren dan normaal voordat je de mail met de link naar je export bestand ontvangt. Heb je na een week nog geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de Helpdesk.

    Verhuisbericht
    Belangrijk! Het exporteren van je blog is mogelijk tot uiterlijk 1 maart 2013. Alle actieve blogs zullen, ook na de export, tot 1 maart live blijven staan op Weblog.nl, zodat je tot die tijd bezoekers van je blog kunt doorverwijzen naar je nieuwe blog op WordPress.com. Na 1 maart 2013 zal Weblog.nl niet meer bereikbaar zijn.

    Vragen?
    Mocht je vragen hebben over bovenstaand bericht, dan kan je uiteraard terecht bij onze Helpdesk. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

    Met vriendelijke groet,
    Het Weblogteam

    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemiddag, Frans waarom ik gisteren zo'n negatief bericht had gestuurd dat komt omdat er niet zoveel werd geschreven en ik dacht waarom ook niet toch? Ik heb ook veel liever dat er berichten komen van Menterwolde, maar ja als dit er eventjes niet is dan vind ik het leuk om dit soort onderwerpen op tafel te leggen.
    Hoeveel hebben hierop gereageerd? Hoeveel mensen hebben dit gelezen?
    Dank u mijn dank is groot, eerst interne post rond brengen en aansluitend tot +- 19.30.u. weer een vergadering van de Wsw-adviesraad.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ht zal we een ziekte zijn, alles moet veranderd worden. Je ziet dat ook in omroepland, het is het gedachte goed van Sicco Manshold: groot, groots.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Moi Appie.

    Even iets heel anders, de ijsbaan in Muntendam is vanavond vanaf 19.00 uur geopend.

    Vr gr Harrie Loots.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Volgens enige tafelgenoten is de ijsbaan van Zuidbroek ook open. Niet dat je me er vanavond ook ziet schaatsen, nee de ijzers voor mij moeten nog uitgevonden worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ook in Noordbroek kan men schaatsen, net als in veel plaatsen in de provincie.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kan iemand me zeggen of er hier in de buurt goed natuurijs is? Dus niet ondergelopen weilanden maar meer tochten of zo. Mag ook buiten Groningen zijn :)

    Dank!
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  11. JP, in de buurt, mag ook buiten Groningen zijn? :(

    BeantwoordenVerwijderen
  12. M'n broer komt van Keijenborg dus afstand is relatief.. En ze gaan naar Stad voor een auto
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  13. JP, er wordt nog steeds gewaarschuwd tegen natuurijs.
    je hebt toch geen zelfmoordneigingen??!!er komt nog vorst zat,dus even geduld en de tochten komen er aan.
    voor buiten groningen op zeer korte termijn adviseer ik je oostenrijk, natuurijs zat!

    BeantwoordenVerwijderen