Teller

vrijdag 3 mei 2013

03052013

Veel stond er de laatste jaren op stapel in Menterwolde, maar de meeste plannen werden niet ondersteund door de Provincie Groningen. Een enkele keer werd er wel groen licht gegeven vanaf het Provinciehuis, zo ook in 2011, en dat leverde eergisteren mooie beelden op bij RTV Noord.

7 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ja het waren mooie plaatjes in een zonovergoten zwembaai. Ook bij ons staan de vruchtbomen in bloei, helaas de insecten die voor de bestuiving moeten zorgen laten verstek gaan.
    In het instructie boekje staat dat ze zelf bestuivend zijn, en dat geeft hoop. (hoewel verleden jaar was de bloesem bevroren geweest, en dat betekende weinig opbrengst.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. weinig gespreksstof, allen onder de indruk van deze slanke dame? Kwam bij mij niet professioneel over.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wim, was mij niet opgevallen, ik maak wel eens een kiekje, maar daarmee ben je nog geen fotograaf. Was ook meer een opening met een dubbel doel. Dat alles onder het motto "Voor elck wat wils." Mooi plekje laten zien in ons Machtig Mooi Menterwolde, en wie daar de charme niet van ziet, die kan misschien genieten van wat er meer te zien is in het filmpje. Begrijp dat jij je oog liet vallen op hetgeen niet professioneel oogt, maar wel je aandacht trok. ;)

    BeantwoordenVerwijderen