Teller

dinsdag 21 mei 2013

21052013

Het had gisteren kunnen zijn, maar het is veel langer geleden.

7 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, het doet me denken aan de Pinksterconferentie in Biddinghuizen. Waar de bezoekers zonder haast verzocht worden om een dagje langer te blijven. Omdat als alle bezoekers te gelijk weggaan er een verkeerschaos ontstaat.
    Waar vind je ze nog, de mensen die regen en wind trotseren en zingen in dansend er een prachtige megafeest van 4 dagen van maken. En het financiële plaatje wordt rond gemaakt met giften en een collecte. Dat is nog altijd mogelijk in 2013, GEWELDIG!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb ik van de oude muziek genoten Appie, echte nostalgie. Super bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Muziek is niet aan leeftijd gebonden, bij ons in de studio is een 17 jarige die meestal LP's draait met muziek van de jaren 60 en 70tig. Of zoals een neef die helemaal idool is van Yankovic.
    Persoonlijk ben ik een liefhebber van wat ik noem jukebox muziek. Een volle podium met herkenbare muziek instrumenten. Kost wel wat, maar je krijgt er nog meer voor terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedenavond,

    Wim, zoals je zelf al aangeeft, muziek is niet aan leeftijd gebonden. Dat gaan we over 4 weken weer meemaken. Ook in Zuidbroek is het mogelijk een tent vol geweldige mensen te krijgen. Jong en oud zullen hopelijk de zon en zomerwarmte trotseren om er, net als in Biddinghuizen, weer een megagroot dans- en zangfeest van te maken. En eerlijk is eerlijk, ook wij zijn grote dank verschuldigd aan de vele donateurs en vooral sponsoren die het ook in 2013 mede mogelijk gaan maken een dergelijk evenement te organiseren. Van 19 t/m 23 juni weer volop genieten van "HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN".

    BeantwoordenVerwijderen