Teller

woensdag 29 mei 2013

29052013

Op deze foto die ik kreeg van Chris Nieland (Ceer) kun je zien dat Koning Willem Alexander en Koningin Maxima naar zijn echtgenoot aan het zwaaien zijn. Chris mailde: Ik zei nog kiek ze ben aan t zwaaien noar die laiverdje! :) Oh wat was ze bliede, mor ik wol nog zeggen tegen Willem: Hou is t mien jong, aal goud met die, mor hij was al weer vlogen. :)


Klik op de foto voor een groter formaat.

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,jammer dat ze niet echt het land van strokarton en suikerbiet hebben gezien.
    De bezoekjes lijken wel wat op speeddaten, zo snel mogelijk weer verder. Donderdag Overijssel en Utrecht, en zo wordt de kennismaking in grote sprongen voortgezet. Je moet maar koning zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, tja Wim waarom niet even bij de HoogeHoeve langs gereden, want hier zit een prachtige dierenpension en een spikslinternieuwe dierenambulance :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. PAS OP, KLETS MIJ DE OREN NIET VAN DE KOP!!! :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sorry Appie met schreeuwen jaag je eigen klanten weg toch?
    Na het lezen van dit artikel wat gepresenteerd is bij rtvnoord ook jullie reactie geven over gas en daling in jullie omstreken.
    Het zou toch leuk zijn dat mocht je wonen in zo'n streek dat je een paar honderd euro's korting gaat krijgen op gas.


    'Groningers moeten profiteren van windmolens' Geplaatst: 18:54 uur, woensdag 29 mei 2013

    Foto: Nuon / Flickr Creative Commons

    Provinciale Staten willen dat inwoners van gebieden waar windmolens komen, financieel kunnen profiteren van deze ontwikkeling.

    Een ruime meerderheid van de Staten wil dat de provincie dit voor alle nieuwe plannen mogelijk gaat maken. Alleen de PVV stemde tegen; die fractie is tegen iedere uitbreiding van windenergie.

    Aandelen
    Het voorstel om inwoners te laten profiteren is afkomstig van de ChristenUnie. Als voorbeeld wijst de partij naar Denemarken, waar een dergelijke regeling al goed functioneert. "Je moet bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om aandelen in het windpark te krijgen of andere financiële voordelen", aldus fractievoorzitter Stieneke van der Graaf van de ChristenUnie.

    Toezegging
    Tijdens het debat zegde Gedeputeerde Moorlag toe het plan binnenkort te bespreken met Ministers Kamp van Economische Zaken. Of de regeling ook kan gaan gelden voor bestaande plannen, moet nog blijken.

    "Ik ga het in Den Haag aankaarten", zegt Moorlag. "Ook wil ik kijken hoe het plan valt in andere provincies. Het zou het draagvlak voor uitbreidingsplannen zoals bij de N33 wel kunnen verbeteren. De lusten en de lasten zijn nu namelijk niet goed verdeeld."

    Uitbreiding
    Overigens stemde een ruime meerderheid van de staten voor het plan om de bestaande windparken bij Eemshaven en Delfzijl uit te breiden.

    SP en GroenLinks probeerden nog een onderzoek af te dwingen naar alternatieve locaties, maar dat haalde het niet. De partijen hebben vooral moeite met de uitbreiding van windmolens bij de Eemshaven omdat die Waddenkust zouden bedreigen.

    Trefwoord:nieuws

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Moi,

    Wat nou Appie, een makkie vandoage om de kas op te moaken neem ik aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. JK,joa, mit troanen in d ogen en dooie moezen in broodtrommel. :(

    BeantwoordenVerwijderen