Teller

vrijdag 19 februari 2016

19022016

Vrijdag alweer, maar geen vrije dag voor Appie. Moet mij haasten. Tot later vandaag.

9 opmerkingen:

 1. Goedemorgen.het is mistig dus uit kijken geblazen. De mensen van de Barrelauoto's zijn weer onder weg naar huis. Je kunt ze volgen op 112groningen en rtvnoord. Een familielid van mij doet ook mee. Het was vroeger ook mijn droom om met een Saab rally's te rijden, helaas het is er nooit van gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, ik las de reacties weer op een artikel van Menterwolde info...vind het soms schandalig hoe mensen onder een nep naam dingen plaatsen. De boosheid, en het verzet is bij College ook aanwezig.
  En van sommige mensen wil ik een ding zeggen..kijk eens in de spiegel....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vergat te melden..gaat over de windmolens

   Verwijderen
  2. Anja, ik heb even gekeken en geen reacties gezien op Menterwoldeinfo, maar misschien niet goed gekeken. In het verleden heb ik wel eens reacties ergens gezien die in mijn optiek te ver gingen. Laten we hopen dat het geen norm is voor de "gemiddelde" inwoner van Meeden. Het is aan de beheerder van een site om het toe te laten of niet. Voor mij is het ook soms een dilemma, gelukkig komt het niet vaak voor. Wel vind ik dat je onder eigen naam meer kunt zeggen dan anoniem. Vaak is ook het probleem voor een beheerder dat je er niet ieder moment bovenop kunt zitten. Als je overdag niet in de gelegenheid bent geweest om op je site te kijken, dan heeft het er al uren opgestaan. Als de teksten alle fatsoensnormen overschrijden, weet niet of dit nu het geval is, dan denk ik dat de beheerder(s) van de bewuste site toch moet ingrijpen ook al is dat aan de late kant, maar daar kun je vaak niets aan doen. Het internet biedt veel goeds, discussie rechtstreeks met politici is daar een voorbeeld van, en diegenen die het internet misbruiken kun je maar beter negeren als bezoeker die wel van goede wil is

   Verwijderen
  3. Wat mij meer zorgen baard is dat Nedmag op zoek is om in onze omgeving nog meer zout uit de grond te halen. Doet me denken aan Frisia voor heen Frima in Harlingen. Over de gevolgen kunnen de bewoners van Het Bilt van mee praten.

   Verwijderen
 3. goedenmorgen....

  heb even gepoogd om het op te zoeken anja, maar ik vind geen reacties....maar ik kan me de reacties van sommige groepen wel voorstellen...sommige mensen halen alles van stal om windmolens af te kraken....
  ben nooit tegenstander geweest van de windmolens langs de N33, mits goed verdeeld van gieten tot aan delfszijl bij wijze van spreken, de plek die ze nu uitgezocht hebben is absurt...en niet omdat ik ze in zuidbroek nu ook zou kunnen zien, dat boeit me helemaal niet, ik ben geen nimby figuur, maar mijns inziens staan ze langs de N33 beter, verdeelder en hebben minder mensen er 'last' van.
  en nu de mogenlijkheid creeeren om een kleine te plaatsen prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blommeke,
   de reacties...
   staan in het feestboek...
   of faecesbook...,
   kies zelf maar welke naam het beste past.

   Verwijderen
  2. Kleine windmolens prima bloem....maar dan wel zonder subsidie !

   Verwijderen
 4. @Senior

  Gesteld dat...
  je zo'n hele hoge en megagrote hypermoderne windturbine eigenlijk helemaal niet hoort...
  en dat ze zo hoog zijn dat er,
  als gevolg van zonlichtspreiding, van hinderlijke slagschaduw op grond feitelijk geen sprake meer is...;

  Waarom zou je dan toch...,
  afgezien van zaken als schoonheid, horizonvervuiling en subsidies...,
  tegen die dingen (moeten) zijn?

  Kan jij...,
  kan iemand mij/ons dat uitleggen?

  BeantwoordenVerwijderen