Teller

zaterdag 27 februari 2016

27022016

Shantykoor ‘de Scheepsjoagers’ uit Muntendam viert dit jaar het 25-jarig bestaan. Het koor viert dat het hele jaar met een aantal activiteiten. Zo is er op zaterdag 9 april een Donateursconcert in De Menterne in Muntendam. Het koor neemt op 29 april en 1 mei de tiende CD op. Daarnaast verschijnt een verzamel-cd met oude liedjes. Informatie over andere jubileumactiviteiten zijn te vinden op http://www.scheepsjoagers.nl/

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, waar de meeste koren zitten te springen om mannen, zijn ze hier bij de scheepsjoagers voldoende aanwezig. (het is al wel een oude foto, want sommigen zijn niet meer in ons midden)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen , vreselijke muziek en zeker niet mijn ding, wel van harte met het jubileum. Er zijn vast genoeg mensen die het wel mooi vinden om er 50 jaar van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goedenmiddag...

  scheepsjoagers, van harte!!!!

  cd's hebben we niet in de kast, maar ik vind het best leuk om es naar te kijken, zo'n groot koor...ik vind meerstemmig muziek wel leuk...komt denk ik uit kerkverleden, waar ik op zich niet hele leuke herinneringen aan heb, maar het zingen in het koor vond ik het minst erge :-}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk bloem dat de meesten het zo ervaren hebben. 2 uur lang stil zitten, pepermuntjes eten en een bulderende orgel die de boodschap nog zwaarder maakte. Het maakte het verschil tussen de zondag en een gewone werkdag nog groter.(smile)

  BeantwoordenVerwijderen