Teller

zondag 21 februari 2016

21022016


Niet geraden. Stationsstraat Zuidbroek richting het Oosten. Fotograaf stond voor het station.

10 opmerkingen:

 1. Goedemorgen,ik zie links denk ik een hertenkamp, helaas kan ik de foto niet helemaal plaatsen. wacht op een link.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen. Ik ben weer onderweg met de trein.... Tegenover het station zag ik Politie-activiteit. Hopelijk niets ernstigs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, ik zie ook van alles....maar daar is het ook mee gezegd. Een eerste ingeving ontbreekt ook....ik wens iedereen veel succes, ga zelf wel gehaktballen maken....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. werkelijk geen idee...,
  of toch...,
  Bushalte Eikenlaan in Bosrijk...,
  maar dat ligt ver buiten (zelfs) de (toekomstige) gemeentegrenzen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wim, ik promoveer je opmerking tot hint.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Links hertenkamp en achter het gele veld het station van Zuidbroek?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee waren een beetje warm, maar niet warm genoeg voor de bal. Links is wel een hertenkamp, maar de foto is genomen op de Stationsstraat richting het Oosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In de trein een stuk getikt over hoe onverdraagzaam mensen zijn tegenover elkaar (in een stilte coupé). Maar het bericht is verdwenen. Ach, laat ook maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan,
   over het algemeen vind ik dat mensen heel veel van elkaar pikken/accepteren aan onacceptabel;/ongepast gedrag in stilte-coupés in treinene...,
   bellen, lachen, luid praten naar iemand aan de ander kant van het gangpad, oor(tjes)verdovende muziek die drie banken verder een ongemakkelijk ritme waarneembaar maakt...,
   er wordt vaak weinig of niet van gezegd...
   en doe je het (als het echt te erg wordt) toch, wijs je ze even op het stilte-symbool, dan passen de meesten hun gedrag direct en verontschuldigend aan.

   Verwijderen
 9. Op het moment dat ze in groepjes zijn niet meer SiKo. Ik moest er even aan denken dat "wij" wel verwachten dat vluchtelingen en andere "nieuwe Nederlanders" zich aan onze regels, normen en waarden houden. Dat lijkt voor autochtonen steeds minder te gelden.

  Kijk, ik stoor met niet aan -enigszins beschaafd- geluid. Maar wel aan het feit dat mensen harder gaan roepen nadat ze van diverse kanten is gevraagd iets te dimmen.

  BeantwoordenVerwijderen