Teller

zondag 17 april 2016

17042016

Vandaag ben ik er niet, dus ook geen fotoquiz. Ben ook door de foto's heen. Als ik geen nieuwe foto's ontvang dan was die van vorige week (voorlopig?) de laatste.

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, dat krijg je als schraalhans in je keuken komt. Mijn kinderen zeggen dan, wat een oud woord, wat betekend dat? Als je voorraad op is, zul je het met de dingen moeten doen die nog voor handen is. Daarom zijn er voedselbanken als netwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, vroeg van bed af en geen foto...., maar goed de krant van gisteren gelezen iets wat ik meestal doe op de zondagmorgen, omdat ik de gehele zaterdag bezig ben met m'n hobby thuis werken...
  Afgelopen weken bezig geweest met de muur voor m'n hobby een muurtje van 10 m1 lang...., maar ik moest stoppen voor de pimpelmees die aan het broeden zijn.
  Vorige week aan het graven gegaan aan de andere kant voor de fundering van 80 cm. diep van 5 m1 lang, gisteren de bult grond omgegooid naar achteren zodat ik ruimte heb voor het metselen, maar goed de tegels liggen er de stenen staan klaar kan ik morgen middag beginnen om de de fundering eruit te halen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ab,
  ik wil niet flauw zijn...,
  maar als jij door al de jou (ook nog recent) toegestuurde foto's bent...,
  dan ben je niet echt zuinig met wat je allemaal (ook recent) is toegestuurd.
  Dat je niet alles altijd het plaatsen waard vind is natuurlijk een andere zaak. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SiKo, zuinig ben ik wel, maar als ik steeds foto's van Willem en SiKo gebruik die in dezelfde omgeving zijn genomen dan vrees ik dat de deelnemers uit andere oorden van Menterwolde afhaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik ook wel...,
   dus moet je wellicht actief/nog_actiever vragen anderen (dan de paar bekende booswichten) foto's in te zenden van 'Trips', 'Borkomnij', M'dam, Meeden, en andere (uithoeken) van de gemeente.

   Verwijderen