Teller

zondag 24 april 2016

24042016


Niet geraden. Het is het dorpsplein van Zuidbroek tijdens een concert van Muziekvereniging Oosterbroek.

17 opmerkingen:

 1. Mogguh lui. Zonnepanelen, waarschijnlijk op een dak. Maar helaas kom ik daar geen steek verder mee. Ga maar verder met mijn netwerk, proberen de grote printer aan te sturen vanaf alle devices. Ja, waarom zou je het makkelijk doen als het ook moeilijk zou kunnen. Of althans, ten tijde van OS 8 en XP :)
  De winnaar veel plezier van de eer en natuurlijk de bal van Siene!
  Mazzelsendemooooisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen,dat is een moeilijke. 8 hooggeplaatste zonnepanelen op een dak, heel Menterwolde staat er vol mee, dank zij de NAM. Dan zou het dwars geplaatste dak uit komst moeten geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, de foto? het is al poosje geleden dat ik kris kras door de gemeente ben gereden..... een stolpwoning zonder schoorsteen hmmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar staan der nogal wat van Ceer in de Boslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Persoonlijk denk ik eerder aan Meeden de burgemeester Venemastraat kijkend naar het noorden. Het is al een poos terug dat ik in deze buurt geweest ben.

   Verwijderen
 5. De panelen zitten er al een tijdje op, de bomen zijn nog groen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hint: Achter het huis met de panelen zie je het puntje van een oud pand.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. niet echt een idee, het beste wat ik kan bedenken is Muntendam, nabij gemeentehuis, richting NNO??????

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet geraden. Het is het dorpsplein van Zuidbroek, richting de brug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo bekend...., en toch kun je zien hoe dat je er tegen aankijkt...en Wim helemaal, want hij komt er tig keer per dag langs.

   Verwijderen
  2. De werkkleding aangetrokken de oude lasapparaat opzoeken, want ik ben getuige van de tig/mig of hoe hij ook heten mag niet zo vertrouwt last als de oude....afgelopen week steentjes opgehaald de aanhanger losgekoppeld hoorde ik de achterlichtjes alweer kraken....dus aan gruzelementen 'k had vorig jaar een paar beugels eronder gelast zodat ze heel bleven mochten zij een keer op de grond komen..... en nu kun je zien dat de oude lasapparaat goed werk levert.

   Verwijderen
  3. Inderdaad Ceer,het lassen met een beklede elektrode brand beter vast, dat is ook mijn mening. Weetje John, ook nu de gele wand weg is, is het nog moeilijk herkenbaar. Ik zie geen haven of de supermarkt alleen maar bomen en heesters.

   Verwijderen
  4. Zo is't je ziet dat het materiaal samensmelt en nog een keertje overheen dat hij niet weer knappen kan, trouwens het is een mig/mag lasapparaat, maar hier kun je wel mooie lasnaden meemaken van 0,8 of 1 mm.dik en allerlei soorten plaatmaterialen.

   Verwijderen
 9. goedenavond....

  dit was wel een hele moeilijke foto, ap :-) je had wel iets minder geel kunnen gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bloempje, als ik een geel vlak maak, dan heb ik de foto al gezien. Vaak maak ik het vlak dan steeds groter, omdat ik denk dat het te gemakkelijk is. Dat zal de reden zijn. Wel een mooie foto of niet? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vond hem ook niet zo moeilijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen