Teller

donderdag 12 mei 2016

12052016

Gisteren maakte ik de kroeglopers attent op de mooie beelden die zijn te zien onder de link nestkasten. Ceer gaf als reactie dat hij een bouwstop had ingevoerd, omdat er jonge mezen in het nestkastje zaten. Via de mail kreeg ik het bewijs. Heel goed Ceer!

11 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, zo te zien kun je er ook een ingebouwde nestkastje van maken Ceer. Het zal even wennen zijn voor de vogels, hoewel onderschat hun gewenningseigenschappen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Middag, ach de vogelhuisje inbouwen denk ik van niet..., een cadeautje gekregen op m'n verjaardag in 2009 van een oppasmeisje genaamd Kirsten toen 2 jaar oud.... trouwens ik liep samen met m'n vrouwtje 2 jaar terug door supermarkt in Grijpskerk en toen hoorde ik in één keer m'n naam roepen Chrissss ik keek achterom en ja hoor het was Kirsten met haar moeder....

   De tijd staat echt niet stil, maar zo bouw je heel veel leuke herinneringen op.

   Verwijderen
 2. Het breaking news in Menterwolde/Midden Groningen zal vandaag wel zijn dat het zwembad in Muntendam dichtgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Appie een alternatieve bar aan het bouwen...

  Videobar... spannend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. John, 1 janari 2017 of eerder gaat het zwembad in Muntendam dicht. Zag je aankomen, ik heb er hier aan de toog vaker voor gepleit om alleen Van der Valk open te houden. Had een mooie deal ingezeten, maar de politiek heeft helaas anders gekozen. Voorspelde destijds wat er nu gaat gebeuren. een voorspelling die niet moeilijk was. Op financieel gebied moet een gemeente bedrijfsmatiger worden geleid, helaas willen politici het iedereen naar de zin maken.

  Ben geen videobar aan het bouwen, staat er al veel langer, maar je ziet het niet altijd. Waarom weet ik ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gemeente moet doelmatig en efficient met middelen omgaan. Als er twijfels over bestaan dan moet rekenkamerfunctie ingeschakeld worden.

   Als er een college is omdat de inwoners vinden dat alles over gemeente verdeeld moet worden dan doet college dat. Inwoners willen geen bedrijfsmatig college. Helaas.

   Minderheid zal zich erbij neer moeten leggen.

   Verwijderen
 5. Achja...., bedankt voor het plaatsten van de foto Appie, maar alla wij zitten hier thuis met de herrie van hoe zeg je het ook alweer.....bonke bonke bonk lawaai.... vrouwtje zei het al tegen me er is vanaf nu weer pinksterfeest in Leek....en tuurlijk ga ik eerst even kijken hoe onze Willem ervan af gaat brengen :-).

  BeantwoordenVerwijderen