Teller

maandag 30 mei 2016

30052016

De kroeg is open.

3 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, ook vandaag is het war grauw in de lucht, maar al die codes die vertrekt werden had schijnbaar bij ons geen invloed op het weer. De vraag is strooit het weeralarm te gemakkelijk met de gele en rode code in het rond? Want het begint nu wel wat op een voetbalspel te lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogguh lui. Vanuit de horeca hoorde ik gisteren dat buienradar en co hen gewoon omzet kost. Mensen kijken naar de weersvoorspelling en besluiten dan om het droog te houden. Wat zijn wij een land van watjes geworden zeg!
  Nou ja, hoop dingen te doen vandaag, mantelzorgen in Hilversum, fiets afleveren in Hoenderloo en me tegen een festival aanbemoeien in Assen. En me zorgen maken over volvo, die me net een keer te vaak heeft laten stilstaan. Hoop onderdelen besteld voor een revisie, want een auto-leven begint pas bij 000.000 :)
  Mazzelmoj!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, wat de coderingen aangaat zie je vanzelf waar je in terecht komt alleen maar aanpassen ruimere afstand en je snelheid!

  Wat JP betreft iets aanpassen kost je een paar euro's, maar je kunt weer een x-aantal km. verder rijden zonder zorgen.... als ik kijk naar m'n vrouwtje haar autootje een soort Chinees vorige jaar werd de vraag al gesteld een andere?, nee zeg ik voor € 300,00 heb ik geen andere auto incl. de apk. en dit voor nog geen 10 keer tanken per jaar.

  Zo scheren, douchen en werkkleding aantrekken en de aanhangertje leeg gooien op de Tweemat.

  Volgens ons is de laatste Pimpelmees gistermiddag tegen 17.00 u. uitgevlogen :-) totaal 7 stuks een prachtig gezicht voor ons niets op film vastgelegd :-(, maar wij hebben samen gezien binnen 24 uur dat zij allemaal uitgevlogen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen