Teller

donderdag 26 mei 2016

26052016

Nog geen krant, dus die lees ik vanavond wel. Nu vlug de deur uit.

8 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, wat de krant betreft lig ik iedere dag een dag achter...gistermorgen las wel meer regionale nieuws das een voordeel.

  Nog 140 steentjes achterkant metselen en waar de pimpelmeesjes nog steeds zitten te voeren een kleine 120 stenen, maar goed rond het middag uur balken ophalen, erop gooien, platen erop, dekkleed erop en dan kan ik de restmuur er tussen uithalen en puin gaan afvoeren......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar haal je al die energie vandaan Ceer?
   Ik weet wel iets van je geheime oplader, maar ook voor jou gaan de jaren toch tellen?

   Verwijderen
 2. Goedemorgen, zware tijden voor de oud inwoner van Zuidbroek Imca Marina want de Vicarie aan de Hoofdweg in Midwolda word verkocht. Jammer ik had haar wel een goede oude dag zonder financiële zorgen gegund.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Terugkomend op nieuws van gisteren...Ik begrijp de DENKwijze van de "nieuwe"politieke partij DENK absoluut niet...Iedereen uit Groningen laten verhuizen en dan maar gas winnen...En inderdaad Appie, de kromme gedachten van racisten wordt behoorlijk aangewakkerd. Op facebook bv verschijnen geregeld plaatjes met vluchtelingen die "zomaar" € 2500 per maand zouden krijgen..en het gaat er nog in als zoete koek ook! Iedereen zal begrijpen dat dit niet de waarheid is...maar niets is minder waar...er verschijnen zoveel onjuistheden en al het negatieve wordt als waar aangenomen..kan men niet mee zelf nadenken???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anja, niet iedereen neemt het "negatieve" voor waar aan. Maar we zijn aardig op weg een tweespalt in de bevolking te creëren. Want ook al klopt lang niet alles wat je leest, het heeft wel invloed op de beeldvorming (van ons allemaal, of tenminste veel van ons). Ik ben benieuwd hoelang het "ontwikkelde westen" rust in de tent kan houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anja, ik zei, bedoelde in ieder geval, dat sluimerend ongenoegen wordt aangewakkerd bij mensen die er tegenaan hangen. Voor racisten, hopelijk nog een kleine groep, is het koren op de molen, en maken er "goede sier" mee voor hun slechte gedachtegoed. Ben wel van de oude stempel dat fout gedrag, mishandeling, vernieling en diefstal veel harder moet worden aangepakt. Het slappe gedoe van politie en justitie, ingegeven of aangegeven door de wetgever al jaren lang, is in mijn ogen de veroorzaker van veel ellende. Luu dij nait om liek willen, mout je in kroag vatten en ze recht zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonder aanziens des persoons uiteraard, zeg dat er maar even bij voordat er misverstanden ontstaan.

   Verwijderen
 6. Voor de denkwijze van DENK,zijn wij ongelovige honden die eerst een hersenspoeling moeten ondergaan om hun denkwijze te begrijpen. Gaan we naar de kern van de zaak zien we de strijd en de gevolgen van een buitenechtelijk kind en een echtelijk kind van Abraham. Allebei hebben ze de zegen mee gekregen om tot een groot volk te komen. Helaas is de strijd tussen deze 2 partijen nog nooit beslecht. Enigste oplossing is om deze groepen gescheiden te houden.

  BeantwoordenVerwijderen