Teller

zondag 15 mei 2016

15052016

Goedemorgen, ook vandaag geen fotoquiz want Appie heeft op het apparaat waar deze opening mee is gemaakt geen geschikte foto's staan.

8 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, kan mij er wat bij voorstellen Appie. Wat voor plaatje past juist op Pinksteren bij de uitstorting van de Heilige Geest. Je zou wat vlammetjes die de AGD in Sappemeer op zijn logo had staan kunnen gebruiken. Helaas is dat ook al weer verledentijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogguh lui!

  Ap, dan wordt het tijd om voor te sorteren op M-G want kennelijk zijn de Peerders Menterwolde al te boven. Dan neem je de meest bekende, de iconische punten en maakt daar de zondag openingen van.
  Nou ja, ik wens ieder een geïnspireerd Pinksterfeest!
  Mazzels ende mojjjjs!
  JP

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, ach niets te doen?, meld dan je aan bij VVN opfriscursus kun je zien wat er veranderd is in het verkeer:

  opfriscusus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen en fijne dag gewenst..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne Pinksterdagen gewenst! Gisteren EHBO'er geweest bij festiviteiten VVMuntendam...gisteravond Songfestival gekeken,,het enige nummer wat ik verschrikkelijk vond heeft gewonnen....maar smaken verschillen....vanavond weer EHBO'en bij de Pinksterfeesten in Muntendam....druk weekendje....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeft Heracles toch mooi gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. John, de meeste kansen waren voor Heracles, maar als de scheidsrechter gewoon een strafschop geeft voor de duw in de rug bij De Leeuw, was het anders afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij floot in de geest van de wedstrijd...

  BeantwoordenVerwijderen