Teller

vrijdag 20 mei 2016

20052016

Nog geen krant op de mat, dus kan ik er ook niet uit putten. Gisteren was er een raadsvergadering, maar ook niets over gehoord. Misschien lopen er vandaag nog klanten binnen die er iets over kunnen vertellen. Ik ga nu de deur uit, tot later vandaag,

8 opmerkingen:

 1. Goedemorgen,nee ik luister eigenlijk nooit naar de raadsvergaderingen. Naar mijn idee spreekt men oeverloos over allerlei zaken zonder dat er een conclusie uit getrokken wordt. Dat de onderwerpen goed belicht moeten worden is nog daar aan toe, maar overbelichting leidt tot verblinding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goud doun Willem, de leste vraag was toch even afvragen:hoelang is het geleden dat deze afdeling er bij gekomen is. Jammer, het was je gegund!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Avond, Willem ik wist wat je wou zeggen B(eatrix), ach een foutje is in korte tijd toch snel gemaakt.
  Je hebt bewezen dat je kennis hebt van wat er zich afspeelt in Grunn . Proost!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo en nu vakantie 3 weken lang eens kijken of het me lukt wat ik allemaal in m'n hoofd heb.....

   Verwijderen
 4. Wim en Ceer het was een leuke ervaring hoe het toegaat in een studio. Weer een ervaring rijker, maar de laatste vraag nekte mij niet. Het was de eerste ronde waar ik het Peerd onnodig heb ingezet. Te bang om de eerste ronde al te struikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Willem, gefeliciteerd dat je zo ver bent gekomen! Super gedaan.

  Moe(s)t je elke dag naar de studio voor de volgende aflevering of ga je met een koffer vol kleren een hele middag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan. De hele serie is in een avond opgenomen. Iedere keer even iets anders aantrekken. Je krijgt via de mail bericht dat je vijf setjes kleren mee moet nemen. Wij zijn wel twee keer geweest omdat er iemand voor zat -Elnus Tooren- die het ook wat langer vol hield. Toen kwam ik niet meer aan de beurt. Was een leuke ervaring in de studio. Vanmorgen was ik in Froombosch op een trekker treffen en wordt je erop aangesproken, ook door mensen die je nog nooit eerder hebt gezien of gesproken. Wordt dus best veel gekeken naar Klouk.

   Verwijderen