Teller

zondag 2 oktober 2011

02102011

Het beloofd weer een prachtige dag te worden, zomer in Oktober, dat heeft wel wat. Het lag in de bedoeling om weer met de fotoquiz te beginnen, maar het weer leent zich daar niet voor en de alternatieve locatie werkt ook niet echt mee. Dus geen fotoquiz, maar doe er wel een foto bij vandaag, niet uit Menterwolde, maar wel uit de provincie. Wie het weet waar de foto is genomen, die mag het zeggen, echter er is geen roem, noch een virtuele bal mee te verdienen. Vond het wel een passend plaatje voor een virtuele kroeg met de naam Golden Peerd.


8 opmerkingen:

  1. JP die baalt van web-log2 oktober 2011 om 08:49

    Mogguh lui.

    Geen idee waar dat beeld staat, ga er mijn hoofdje ook niet over breken. Het voelt een beetje gebroken, hetgeen iets te maken zou kunnen hebben met de spontane verdamping van een halve fles whisky gisteren. Nou ja, waar twee drinken hebben twee een herinnering za'k maar zeggen ;)

    Vanmiddag kijken wat er in de Euroborg gebeurt. Ik hoop op een zinderende wedstrijd, wat er ook gebeurt "mijn" kluppie wint sowieso!
    En dan, net als ongeveer 6 miljoen andere gezinnen, vermoedelijk de laatste BBQ van 2011. De meiden komen er speciaal voor naar huis dus dat wordt feest!

    Maar voor het zoet het zuur (en daar tussen in het zout, het gal en het zoutzuur...) dus ik trek de deur weer achter me dicht!

    Wens ieder een aangename dag en mazzelmoj

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij galerie Groninger Kroon Reiderwolderpolder
    in Finsterwolde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen.

    Voor de minder sociale medianen heb ik even een tekst van Facebook gekopieerd. Om er op te reageren klik op de link onder mijn naam.

    ++++++++++++++


    Dag. Welkom op Veilig in Menterwolde.

    We zijn bij de gemeente aan de slag met veiligheidsbeleid. Daar worden allemaal mensen bij betrokken die daar veel verstand van hebben. Politie, brandweer, bouwkundigen, verkeerskundigen enz enz. En dat is goed, want het zou dom zijn om geen gebruik te maken van al die deskundigheid.

    Maar ik wil meer. Ik wil ook graag ideeën en tips van de mensen die in onze... dorpen wonen. Aan jullie wil ik vragen om al je ideeën die bij kunnen dragen aan een grotere veiligheid in onze gemeente hier op deze pagina te zetten. En te reageren op elkaar.

    Let op: dit is geen klachtenlijn of storingsnummer! Voor klachten hebben we andere ingangen (bel de gemeente of zo) en die gooi ik dus vrolijk weer van deze pagina af, net als praat waarvan iedereen wel snapt dat niemand erop zit te wachten. Maar als je de gouden tip hebt om je klacht op te lossen, dan hoor ik het graag.

    Ideeën en tips, daar gaat het hier om. Om ervoor te zorgen dat het beleid zo goed mogelijk past bij wat jullie nodig vinden.

    Ik begin met heel weinig spelregels, dus kom maar met die ideeën. Ik ben benieuwd. En ik heb ook nog geen idee wat er allemaal van deze pagina gaat komen (niets? een hele vracht? ik zie wel)

    Nog even iets. Er zijn heel veel mensen die veel meer verstand hebben van Facebook dan ik. Wie weet hoe deze pagina beter te maken? Dan graag mailen. Dank!

    Eduard van Zuijlen
    Burgemeester Menterwolde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk een facebook site van de gemeente. Alleen zou ik een aantal dingen daarin aanpassen: Taalgebruik, en even een link zetten zodat mensen je ook een bericht kunnen sturen. Hij is nu ingericht als alleen publikelijk, je kunt geen bericht/mail sturen. Het taalgebruik is in mijn ogen niet echt aantrekkelijk, en informeel.
    (even een herschreven header)
    [Welkom op de facebookpagina van de gemeente Menterwolde

    Op 1 oktober heeft de gemeente Menterwolde de aftrap gegeven van de campagne Veilig in Menterwolde. De gemeente is bezig om haar veiligheidsbeleid te verbeteren. En daarbij kunnen we jou hulp gebruiken. Natuurlijk hebben we deskundigen, zoals Politie, brandweer, bouwkundigen, verkeerskundigen enz enz.

    Maar bij de campagne Veilig in Menterwolde willen we graag van JOU horen hoe we Menterwolde nog veiliger kunnen maken.]

    Er zijn al boekwerken geschreven over het gebruik ter aanvulling van communicatie door bedrijven/gemeenten. Ik zou de gemeente(in casu de BM) adviseren zich hier nog iets in te verdiepen. (iets met doelgroep, boodschap, etc) Maar idee is leuk, nu de uitwerking nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik had vanmorgen al diverse keren gepoogd om een reactie te geven op het stenen paard. Helaas, de posting werd wel verstuurd maar niet geplaatst.
    Menterwolde veilig maken, maar hoe? Een grote hekwerk maken om de gemeente Menterwolde en daar dan bewakers neer zetten? Ik denk nog altijd met afgrijzen aan de DDR. Alles werd gecontroleerd en nageplozen. Als je weer zo'n groen Trabant in het versier kreeg was het weer raak. Nee, lang leve de vrijheid, onder het motto: het geen u niet wil wat u geschied, doe dat ook bij de ander niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het paard van de foto staat inderdaad in de Reiderwolderpolder, dat had JR goed gezien.

    BeantwoordenVerwijderen