Teller

maandag 17 oktober 2011

17102011

Ik heb vlug de krant doorgebladerd en las dat een 62-jarige automobilist in de sloot is geraakt op de Beneden Veensloot in Meeden. De man bleek een alcoholpromilage in zijn bloed te hebben van bijna 2,5. Omstanders hebben de man uit de auto gehaald. Moet nu gaan, tot later vandaag.

13 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,Appie bij zulke verhalen vraag ik mij altijd af hoeveel bloedlichaampjes er nog in de alcohol zitten. Het blijft triest dat deze mensen aan het verkeer deel nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, eingelijk geen tijd voor een reactie, want de mensen wachten op mij voor tafeltje dekje, maar goed wat ik snel effe wil melden van de protesten van Occupy voor meer info klik en plak.

    http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1409:enkele-duizenden-bij-occupy-protest-amsterdam-den-haag&catid=9:binnenland&Itemid=22

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui.
    De koffie is al weer op dus tijd voor een verse bak en een groet!
    Deze link is wellicht interessant voor een scriptie; turfsteken, teerzandwinning uit de 12-16e eeuw. Met de gevolgen van energiewinning uit biomassa een paar eeuwen terug. Energie en onze regio, wat wil je nog meer!

    Mazzelmoj!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vergeten te melden: de mail van weblog van gisteren heb ik niet ontvangen; ik denk dat mijn account te oud was :( Nou ja, dan maar opnieuw bloggen. Ooit..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De bezem gaat door de ambtelijke top in het gemeentehuis. Hoorde het net op radio Noord.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ros, dan heeft Gerlok zeker de bestelling ontvangen voor een extra zware rolbezem ;) Ik ben benieuwd of de veranderingen merkbaar worden!

    Ik heb mijn opmerkingen over die hufter in de sloot maar gewist.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. JP, ik kan je niet volgen. Ren je soms van het ene café naar de andere koffiewinkel? Link over teerzandwinning, brief van weblog, gewiste opmerkingen...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wie weet nog een koelkast en electrische kookpitten voor me?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Otto, klik hier voor een kookplaat. Is dat wat voor je?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. nieuws uit het gemeentehuis:
    [Ambtelijke top Menterwolde op de schop
    Geplaatst: maandag 17 oktober 2011 20:28
    Gewijzigd: maandag 17 oktober 2011 20:28

    MENTERWOLDE - De gemeente Menterwolde gaat de bezem door de ambtelijke top halen. Aanleiding is het vertrek van gemeentesecretaris Klaas Nieland.

    Nieland gaat in november met pensioen; een paar maanden eerder dan aanvankelijk de bedoeling was.

    Zijn vertrek is aanleiding om kritisch te kijken naar de huidige organisatie. Daarbij draait het met name om de vraag in hoeverre de juiste mensen op de juiste plaats zitten. Inmiddels zijn achter gesloten deuren de fractievoorzitters geïnformeerd.]

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Frans, daar zijn hulpmiddelen voor.
    En, in mijn geval, het voordeel van een jeugdige geest in een wat ouder lichaam ;)

    Trustuh!

    BeantwoordenVerwijderen