Teller

vrijdag 2 december 2011

02122011

Ik had het Golden Peerd geopend, maar het berichtje stond er niet, dus nog maar een keer in de hoop dat het nu wel lukt. Tot later vandaag.

20 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,dat gebeurt mij ook wel. Je hebt de tekst in de steen geklopt, verstuurt het, en het komt niet aan de bestemming. De E-verbindingen zijn niet feilloos.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, ik las het verhaal van Tom van gisteravond even en dat deed me denken aan het verhaal dat ik hoorde van een winkelier die vuurwerk verkoopt.
    Die zei een kastje te hebben geplaatst bij zijn woning, 300 meter van zijn winkel.
    Wanneer er iemand langrijdt met een (Smart?)telefoon op zak geeft die een berichtje.
    Toevallig staan er verkeerslichten voor de winkel en het winkelpersoneel ziet dan ook steeds mensen naar hun telefoon grijpen.
    Die lezen dan: "U staat voor de grootste vuurwerkwinkel van ..."

    Ik kan me voorstellen dat je de eerste keer verrast bent en een glimlach om de lippen krijgt. Maar als iedereen dit gaat doen gaat het misschien wel tegen je werken als winkelier want dan gaan mensen zich er aan ergeren denk ik.

    Wat denken jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ongewenste berichten zijn altijd hinderlijk, het voegt voor de ontvanger niets toe. Het is te vergelijken met spam.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. goedemorgen

    lijkt me vreselijk om elke keer berichtjes te krijgen op mijn mobiel, vindt de spam op de pc al erg.......

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Jan, Berichtjes via bleu tooth zeker dan. Vraag me af of het mag trouwens.
    De vergelijking die Tom maakte vind ik wat doorgeslagen trouwens. Wat boeit het mij nu of mijn kenteken genoteerd word als ik de grens over ga. RWS doet het ook, om te kijken hoe de beleving van weggebruikers is (en wat er verbeterd kan worden)
    Dat je het vergelijkt met een inbreker vind ik krom. BTW als de overheid wil kan zij van afstand gewoon zien van wie jij je stroom betrekt, waar jij je boodschappen haalt en zien wie je vrienden zijn. Gelukkig zijn daar regels voor gesteld, wanneer de overheid deze opsporingstechnieken mag gebruiken. De controles aan de grens zie ik nog steeds als een middel om verkeer van (ongewenst) vreemdelingen en andere illegale activiteiten te voorkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog even,aan de Duitse zijde worden de LKW's gecontroleerd en geregisteerd. Dit zal op lange termijn ook voor de PKW's gelden. Dit inverband met de toegevoegde uitstoot belastingst van ondermeer CO2. (Maut) Dat gaat al jaren zo. Waarom wordt er nu zo'ophef van gemaakt temeer omdat Nederland deze controle al jaren toegepast.
    Zeker in deze tijd van de vuurwerk inkoop.
    wim

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stil hier, ieder geniet van het prachtige weer.
    Je zou zo een duik nemen in de Botjesbaai.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. het is inderdaad beter weer dan voorspeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo weer terug van Botjes Zwembaai, heerlijk gezwommen, maar niet heus. Hoe kom je erop Wim, moet er niet aan denken en al helemaal niet aan een Nieuwjaarsduik, want dan zal het water nog wel een paar graden kouder zijn. Vraag mij af of het geen gevaar voor de gezondheid kan zijn om in koud water te duiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wim hoe kom jij er bij dat er voor PKW’s maut zou worden geheven. Laat de Duitsers het maar niet horen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O ja, de titel van deze blog is 02122001. Zeker om de speurders in verwarring te brengen. Trouwens, je moet wel behoorlijk autistisch zijn om dat in de gaten te hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Frans, denk dat de titel snel 02122011 zal zijn. Weet niet wat er met mij is, want gisteren zat ik ook al mis. Jan attendeerde mij er discreet op, niet aan de bar dus, maar zal de moed hebben opgegeven. Boter aan de galg gesmeerd zal hij denken.:(

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Weer een reactie van mij verdwenen? Ik stop er maar mee....
    Fijne avond allen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. JP, reactie verdwenen? Die je net heb geplaatst of eerder op de dag? Ik heb niets weggehaald. Zelf tik ik eerst mijn naam onder profiel, dan tik ik de tekst waarna ik die kopieer voor de zekerheid. Als het bij plaatsing is verdwenen, dan heb ik deze nog onder de knop, uit ervaring wijs geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. plaatsen gaat laatste maand iedere keer goed bij mij. Eerder had ik nog wel eens een verdwijnende post. Ligt er misschien aan of je IE of Firefox gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  16. het is te hopen dan sint en piet het drooghouden vandaag.Want velen verheugen zich op dit pakjes festijn.

    BeantwoordenVerwijderen