Teller

dinsdag 6 december 2011

06122011

De cadeauverpakking ligt weer in de papierbak, wachtend om aan de weg gezet te kunnen worden. Nog een paar weekjes dan is 2011 geschiedenis. Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat, maar dat is slechts schijn, want in een uur zitten nog altijd zestig minuten. Maar waar komt die "schijn" vandaan?

12 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,

    Zou het zo kunnen zijn dat als je op een bepaalde leeftijd bent gekomen er steeds meer verleden is dan toekomst? Appie, bedankt ons zo vroeg op de morgen te vermoeien met zo'n vraagstuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.
    Zou het kunnen zijn dat we bij het ouder worden de dingen die we doen, langzamer doen en het daarom lijkt of de dagen vlugger om zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, het is het gevoel Appie, hoewel Roskam ook een punt heeft. Je bewegingsapparaat heeft onderhoud nodig, de centrale smering begint te haperen. Met als resultaat dat je eerder moet vertrekken om op tijd aan te komen.
    Maak er ondanks deze handicap er een mooie dag van, zeker met die prachtige luchten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zou het misschien kunnen zijn dat de dagen steeds voller worden?
    Meer werk, meer indrukken, meer wereldnieuws, meer wat er om ons heen gebeurt. Gewoon een volle agenda, zelfs kinderen gaan er onder gebukt.
    Gewoon heel druk. Teweinig minuten in een uur.
    Misschien geeft dat dat gevoel?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nanno, ik denk inderdaad dat je gelijk hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mogguh lui!

    Gisteren een dagje inbed in plaats van on-line. Ik vind het laatste overdag en 's-avonds toch leuker..
    Volgens mij gaan dingen niet sneller, sommige gaan zo traag als een dode kat op een bedje mieren ;) Maar het komt gestaag verder.

    Appie, heb je er al aan gedacht om het peerd definitief hier te plaatsen? Of zit er schot in het Sanoma migratie trajec?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. JP, zeker heb ik eraan gedacht, het is al ongeveer definitief, alleen een wonder bij Sanoma kan daar verandering in brengen. Ik mis wel de laatste reacties aan de linkerkant, maar je kunt niet alles hebben. Ik heb ook aanbiedingen gehad om het Golden Peerd elders onder te brengen, daar ben ik op dit moment nog niet aan toe, maar wat niet is kan nog komen. Uiteraard waardeer ik de aanbiedingen en het meedenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. goedenavond...

    sint weer in spanje, die drukte weer over.....
    ik kan de kerstboom niet zien vanaf mijn plekje hier...

    bloem

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Op de N33 werden enige wieken van een windmolen vervoerd, en gingen de A7 op richting Schans.
    Wat een lengte hebben die dingen. Waar ze vandaan komen of heen gaan is een raadsel, maar dat ze voor de aardigheid vervoerd van a naar b, dat wil der bij mij niet in.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. kwamen de wieken uit richting Delfzijl?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wim,
    Koos Boertjens heeft een week geleden een serie luchtfoto's gemaakt van de Eemshaven. Ik denk dat die wieken daar op staan:

    Foto's Eemshaven

    Op zijn site staan ook nog foto's van Stad vorige week.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. -Wim- Iedere avond zie ik vanuit de kamer de transporten met de wieken over de n33 gaan. Ik denk dat die in de eemshaven vervangen worden omdat de vrachtauto's in beide richtingen over de n33 zijn beladen met wieken.

    BeantwoordenVerwijderen