Teller

woensdag 14 december 2011

14122011

Laat thuis, vroeg weer op, dus nu reeds de opening van het Golden Peerd. Verder weinig nieuws te melden. Voor wie denkt dat ik mij er gemakkelijk vanaf maak, die kan ik geen ongelijk geven, maar die geef ik met plezier de ruimte om een goed gesprek te beginnen.

11 opmerkingen:

  1. goede morgen mensen,
    is er al koffie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, zoals je weet Anoniem staat de koffie altijd te pruttelen. Helaas begin ik altijd de dag met een heerlijke kopje English thee.Appie wat wij denken is niet zo belangrijk, wel verbaas ik mij er over da je zo'n bezige bij bent. Maak er een goede dag van, en als je de weg op moet denk om de zijwinden en takken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!

    Helaas? Wim, het is je eigen schuld hoor; je kunt ook gewoon met koffie beginnen ;)

    Vandaag weer met de volvo aan de slag; lijkt wel wat op een inhaalslag. Kan ik billijken, maar dat mijn uitlaat na anderhalf jaar al doorgeroest is maakt me echt pissig. Maar goed, er moet nu eenmaal gereden worden en stilstand door slecht onderhoud is geen excuus. Ik ben wel benieuwd naar mijn nieuwe voortrein in de storm...

    Maak er een mooie dag van!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogge,

    De koffie en thee zijn reeds gepasseerd. Het sterkere spul laten we nog maar even onder de kurk.
    Nu ook weer snel wat gaan doen, centen van de boas bin ja nait van blik.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat heb je met het merk Volvo JP,om de zoveel tijd moeten ze financiële injectie hebben. Dat hebben deze auto's ook altijd al gehad.
    Dank zij deze injecties zijn 8 ton of een miljoen kilometers geen uitzondering. Behalve op koffie hoe sterk het ook gezet is, willen ze niet lopen.
    Wat dat betreft doen ze niet voor de auto's van das haus onder.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo, weer terug. Het is weer een wat stillere auto geworden maar met een bite: turbodruk aangepast waardoor het net allemaal wat soepeler loopt en stuurt. Alleen het remmen is hetzelfde gebleven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb ook het idee dat enkelen in Muntendam willen dat er stillere auto's passeren. De greppels in de kerkstraat worden opgetrokken

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goedenavond beste geintereseerten, ik weet niet wie van jullie de berichten een beetje volgen, maar ik wel dus let op als jullie ergens gaan investeren:
    Albert Spits: Exit voor euro medio 2012 Beluister het interviewDoor Daan de Wit

    Het gaat niet goed met de euro. Alle seinen staan op rood. The Wall Street Journal interviewt een bankier over weer een recente duikeling van de euro: 'The question is how much further the euro will fall below that.' Intussen houden de politici de moed erin. Maar Albert Spits is duidelijk: het afscheid van de euro is aanstaande. Niet vanwege ideologische bezwaren of om sentimentele redenen, maar omdat het eenvoudigweg onmogelijk is de munt te handhaven.
    http://deepjournal.com/p/43/a/nl/3034.html
    lees verder en bedoordeel het het zelf.....

    En zol't goan en echt nait ans.


    Chris de echte rooie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer dat Appie nog geen smileys in de kroeg heeft. Zo'n gapende lijkt me wel wat.
    Vooral hard schreeuwen dat het crisis is en dat iedereen DOOD gaat. Als ik nu bankier was en ik zou zeggen dat de crisis nog een half jaar aan houdt en dat er dan een + is van 2%. Geloofde je me dan ook? De dollar is ook wel eens gezakt ten opzichte van gulden.
    Ach Euro blijft toch wel, kost simpelweg te veel om te vervangen. Na de slechte jaren in 70'ers zijn we er ook weer bovenop gekomen. De vijf mindere jaren zijn gekomen. Ik blijf positief, zolang ik nog lekker zit en leven kan is er voor mij nog weinig aan de hand.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Natuurlijk blijft de Euro, juist de wisseling van munten zou ons dieper in de afgrond storten. Het gaat om vertrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen