Teller

zondag 11 december 2011

11122011

Het Golden Peerd is weer geopend, kom binnen en vertel wat wij hier aan de toog nog niet hebben gehoord.

17 opmerkingen:

  1. Ah de deur is weer open. Goedemorgen

    Vandaag even helpen mn oom en tante te verhuizen, dus zo op weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, verhuizen met een truck en trailer Arnold? Als je de uitzending van; ik vertrek zie, dan bedenk je, je wel 2 keer voordat je daaraan begint.Punt is succes is niet verzekerd.
    Daarom zijn we hier in Nederland ook aan een inburgercursus begonnen. desalniettemin maak er een goede dag van. wim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen. In Klipheerd Noordbroek begint om 11.00 de kerstmarkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen.

    Mijn dames zijn verwend, Roskam, wij zoeken het verderop.

    Arnold, ik denk dat ik wel iets voor je heb, maar liever niet hier aan de bar. Niet dat ik mijn werk ooit loslaat, maar ik wil anderen er niet mee lastigvallen.

    Nu nog even snel wat MenterAroute kaarten en routes bijwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mogguh lui

    Vandaag familiedag. Vanmiddag in Stad het toneelstuk waar Fleur de regie en nog zo wat voor gedaan heeft. Gisteren de eerste twee voorstellingen, alles ging boven verwachting, ze was zo blij als een (groot) kind. Dat en een verjaardag zijn toch leuke ingredienten.

    Oftewel, maak er een mooie dag van!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. JP, wat leuke berichten allemaal, veel plezier met z'n allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gaat de zon toch nog schijnen JP.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een positieve verrassing bij de rotonde (Beneluxeg) er is een blauw bord met een afbuigende witte pijl geplaatst. Zal de verkeersdeelnemer nu begrijpen dat ie rond moet rijden bij de rotonde?:):)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als je goed oplet Roskam, dan zie je altijd de zelfde mensen de verkorte versie van de rotonde nemen.Helaas zie je dan nooit (bijna nooit) een witte auto met veel reclame er op. Het zelfde geld voor de V O P. Soms kies ik ervoor dat iedere weggebruiker tijdig op herhalingscursus gaat. In de transport sector is dat al zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zo,VB is niet voor niets naar arnhem afgereisd voor de FC
    wij zaten met kloppend hart naar het verslag te luisteren en gaan nu even de werkelijkheid aanschouwen
    roskam, ik was niet weg hoor,alleen wat lui en vaak een dagje achter.zal proberen mijn leven te beteren maar je zult begrijpen dat wij oudjes het hartstikke druk hebben elke dag weer !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. He Wim, net terug. Maar we hadden geen truck. Enkel een paardentrailer achter mijn auto en mn oom had een bus met laadklep gehuurd bij Doesburg. Hij heeft 2 maal gereden en ik 1 maal. Zijn 2e maal was voornamelijk brandhout en stoelen en wat losse bakken met rommel. Met de 1e rit hadden we al heel veel mee. En als we echt gewild hadden had alle huisraad er wel in 1 rit gekund. Maar omdat de bus toch 2 maal moest rijden doe je geen rare dingen. En er waren natuurlijk ook al wat dingen overgebracht afgelopen weken. Maar trailer staat weer in zn hok, wachten op de volgende verhuizing, al dan niet beestenverhuizing.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ja het is onvoorstelbaar wat je al in zo'n paardentrailer kan vervoeren.Hoewel toen wij uit het Spiekerdorp verhuisden naar Zuidbroek, hadden we niet genoeg aan een Daf 2300 bakwagen. Terwijl we alles zo economisch mogelijk in gepakt hadden.
    Een mens verzameld tijdens zijn leven nogal wat.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wim, Spiekerdorp is dat Spijk?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ja mensen verzamelen heel wat zooi. Maar dingen inpakken in gelijke dozen scheelt ook al heel veel. Ik heb ook wel eens iemand verhuisd die geen doos gelijk had. Dat is een crime met stapelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zo, weer terug van een heerlijk dagje met wat familie. Bijzonder theater stuk van de studenten KCM en een onverwacht bezoek aan de chinees aan het Damsterdiep. De tweede kamer was (gelukkig?) gesloten op zondag en dit werd het alternatief. Zo ongeveer 100 meter bij de meiden vandaan, ik heb zo het vermoeden dat we er vaker gaan komen ;)

    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen