Teller

maandag 13 februari 2012

13022012

Marjon Ruzius (22) uit Meeden weet vrijdag 2 Maart of ze de nieuwe dj is van radiostation Q-music las ik vanmorgen in het DvhN. Uit ruim duizend kandidaten werden vier talenten gekozen. Marjon heeft al een week gedraaid bij het station, kreeg veel positieve reacties, ook van niet bekenden, maar heeft geen idee of ze kans maakt om te winnen. Er is een jury, maar de luisteraar kan hier ook een stem uitbrengen. Het station bepaalde welke muziek zij moest draaien, haar overbuurman Erwin de Vries kon ze er niet tussen drukken.


Ook in de krant vanmorgen: Manager Marie José Maarsingh ziet de komst van een camping of camperplaats bij natuur- en educatiecentrum De Heemtuin en natuurpark Tussen de Venen in Muntendam best zitten. Een haalbaarheidsonderzoek is nodig om te zien wat de kansen zijn om dit te realiseren. Het idee voor een minicamping komt van de VVD-fractie in de gemeenteraad van Menterwolde. Fractievoorzitter Marc Hesp opperde in november 2010 dat een commerciële partij de ruimte moet krijgen in het 50 hectare grote centrum en park een minicamping te beginnen. Wethouder Matty Siersema wil de voor- en nadelen van de komst van een minicamping in kaart brengen, voor ze eventueel actie onderneemt. "Het idee is niet helemaal van de baan", zegt Siersema. De wethouder weet dat tal van voorzieningen (sanitair) gerealiseerd moeten worden voor de camping er kan komen en vraagt zich af of de kosten wel opwegen tegen de opbrengsten.

20 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, typisch een actie van Rutte zijn partij.Wat denk je wat er met het natuurgebied Tussen de Venen gebeurt? Het zelfde wat jee ook in Borgerswold ziet.Afval wat na 100 jaar nog niet is verteerd.Geen wonder dat Bleeker zijn gang mag gaan. Ik ga even met u terug naar de 'Baggerputten'in Slochteren. Ook daar moest een minicamping komen, met een stalletje waar ijs vis en friet kon kopen. Gelukkig overheerste het verstand en is deze onzalige gedachte afgeblazen. Kortom, je doet de natuurlijke omgeving van 'De Heemtuin tussen de venen er geen plezier mee.(stokpaardje)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen,

    Wie weet wat de opbrengsten zijn van de "plee" bij het botjeszwembaai gebeuren?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Roskam van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Maak er een gezellige dag van.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen:

    Ik open met de 1e zin van een wereldberoemd muzieknummer: "Life is a moment in space, when the dream is gone its a lonelier place" Het geeft je te denken als je ziet wat er om je heen allemaal gebeurd. Gister nog het trieste bericht dat Witney Houston op 48 jarige leeftijd is overleden. Overigens komt de zin niet uit een nummer van haar , wie weet van welk nummer het wel is mag het zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben een momentje in de beheerpagina gedoken van het Golden Peerd, heb de tijd wel goed staan, maar onder de reacties staat het niet goed. Het spijt mij.

    Heb wel een paar gadgets toegevoegd. Eentje van het aantal pageviews van de laatste zeven dagen en een videobalk. Heb daar als trefwoord Zuudbrouk ingevuld en dan worden er willekeurig vier filmpjes geplaatst. Heb verschillende woorden geprobeerd,maar laat deze even staan. Jammer dat je zelf de filmpjes niet kunt aangeven per stuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Appie we zitten nu al een tijdje op deze lokatie, misschien de oude lokatie maar helemaal opheffen?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. VB, zat ik ook aan te denken, maar dat kan ook zonder opheffen van de oude lokatie. Als het hier misgaat is er nog een alternatief om mee verder te gaan. Het oude format van weblog.nl vond ik mooier, dan die waar ze nu mee gekomen zijn. Zo, nu weer aan het werk.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wist dat Roskam ook bij de 13 jarigen behoorde, alleen de maand was mij niet bekend. Gre, van harte. Maak er een mooie dag van, en blijf indien mogelijk gezond!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Roskam,

    Van harte, de groeten aan Jan en maak er voor de rest van de dag wat moois van.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. VB,

    Barbra Streisand, woman in love.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. JK Helemaal goed.

    Het ging me in de 1e plaats om de 1e zin van dit schitterende nummer. Er zijn mensen die mooie plannen en dromen hebben. Dit moet mogelijk zijn en je moet deze mensen ook de ruimte geven om hun dromen na te streven. Als deze mensen en hun dromen er niet meer zijn wordt het leeg en stil.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @Senior
    Vrijdagavond laat is uiteindelijke gelukt met hulp van dorpsgenoot N. om de zwervende Mechelaar (ouder teefje) te vangen, zodat ze niet nog een nacht in de vrieskou hoefde te zwerven. Momenttel wordt ze opgevangen in het asiel, maar er zijn al twee gegadigen die haar op willen nemen in hun huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Roskam, van harte gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Rosmin waar liep die, hier liep er ook eente al een hele poos ( mUntendam)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Tussen Zuideromweg en Uiterburen en uiteindelijk haar achter bij Meinardi kunnen vangen.
    Die in Muntendam was toch een jongere herder?
    Deze dame was al op leeftijd

    BeantwoordenVerwijderen
  16. @ rosmin, super dat ze binnen is,ik heb wel gekeken her en der maar kwam met de koude oostenwind niet zo hard jullie kant op.nu maar hopen dat ze haar baasje terugvindt (als die wil bestaan)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Als het ijs weg is, en haar neusverkoudheid over, dan vindt ze het wel weer. Mechelse herders zijn toch van die verbazend goede speurhonden?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hartelijk dank voor de felicitaties.

    Morgen opening Supermarkt, jippie!

    Welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen