Teller

maandag 11 maart 2013

11032013

Op de tweede editie van de Noorder Gitaar Dag in Zuidbroek kwamen Zaterdag ruim 400 bezoekers. Volgens organisator Coos Grevelink was de eerste beurs met 600 bezoekers een groot succes. Hij dacht als er dit jaar 250 mensen komen is het veel. Maar daar kwam men dik overheen. Reden genoeg voor een derde editie in 2014.

10 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,soms komt succes vanuit een onverwachte hoek. Ik denk in dit verband ook aan de 1 op 25.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogguh lui!

    Hoe is het weer in Menterwolde? Lekker warm of ijspegelend wit zoals hier? Gevoelstemperatuur van min veel ;)

    Gaat een rustig dagje worden, beide schouders/armen zijn in staking gegaan. Is langer goed gegaan dan ik had durven hopen dus ach, de polsen en vingers maar weer eens achter de macbook. PC staat nog ingepakt, evenals het grote scherm...

    Mazzelmoj allen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemiddag, wat een luxe leven heb ik toch. Mag bij deze koude gewoon in ons verwarmd huis vertoeven.;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Roskam, je mag ook naar de jaarvergadering van de Historische Kring Menterwolde. Om 20:00 uur in de Heemtuin. Met een lezing door Nick Kieft over het begin van de veenontginning.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Frans, ik wens je een fijne avond in de Heemtuin.

      Verwijderen
  5. Rustig hier. Je zou toch denken hartstikke koud gezellig bij Appie aan de bar en keuvelen over de goede dingen van het leven. Zijn er dan nog goede dingen in het leven. Absoluut. Las dat Nanno weer thuis is, dat zijn toch mooie berichten. En dat Maaskant bij de FC vertrekt. Ben nooit zo’n fan van Maaskant geweest. Kan nu alleen maar weer hosanna gaan. Heb inmiddels via de wandelgangen gehoord dat Erwin Koeman misschien naar Groningen komt. Of dat nu zo slim is weet ik niet. Liefde en oude koffie moet je nooit opwarmen. Dan een scheidingsmakelaar uit Assen die een gratis scheiding gaat verloten. Vond ik wel sterk. Je zult maar willen scheiden en het gaat niet door omdat er geen geld voor de scheidingsmakelaar is. Mijn verstand houdt op. Wist niet eens dat het bestond. Gekke wereld. Beetje verdrietig was ik wel door het bericht dat Koos Gjaltema geen geld meer in Veendam wil steken. Eeuwig zonde natuurlijk want zonder Koos gaat misschien het licht aan de Lange leegte wel uit. Zo weer genoeg om over te keuvelen. Ik zou zeggen kom er maar in. TOM.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tom, helemaal mee eens. Mooi dat Nanno weer thuis is. Wens Nanno dan ook een voorspoedig volledig herstel toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als je het geld wat voetbalclub Veendam de laatste jaren heeft gekregen hebt optelt, daar zou Menterwolde zo maar een FOC van kunnen bouwen.
    Kan me voorstellen dat Koos G. na inzage van de boekhouding zegt:daar moet ik eerst enige nachtjes over denken. Want waar moet hij als de Eemshaven projecten zijn afgelopen zijn geld vandaan halen?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het wel verdacht dat die scheidingsmakelaar nou net eind maart die gratis scheiding verloot.

    BeantwoordenVerwijderen