Teller

vrijdag 1 maart 2013

01032013

14 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,

    Stil aan de bar, zijn we zo onder de indruk ban bovenstaand kaartje? De weergave in het DvhN laat ons een andere herindeling zien. We zijn er nog lang niet en hoe het er uit gaat zien is nog een raadsel zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, ben wat laat, maar zat al vroeg op mijn werkplek.
    Inderdaad JK, deze afbeelding van de herindeling komt me beter voor. Hoewel ik vraag me af hoeveel er met deze samenvoeging bespaart wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen

    De regenten politiek is weer terug. In een achterkamertje word iets bedacht en word dan iedereen door de strot gedrukt, zo ook de herindeling, "u mag er wat van vinden" zoals een oud wethouder van onze gemeente vaak zei. Schaalvergroting is niet de oplossing voor de problemen,. sterker nog wanneer schaalvergroting van bovenaf opgelegd word dan worden de problemen alleen maar groter. Ik ben niet per definitie tegen herindeling, maar wel tegen de manier waarop het nu door de strot gedrukt word, en waarbij de inwoners simpel buiten spel worden gezet. " wij bepalen wel wat goed voor u is gaat u maar rustig slapen"

    BeantwoordenVerwijderen
  4. VB, deze woorden komen mij bekend voor. Was het niet Colijn die deze historische woorden sprak? En dat hebben we geweten,geen 7 maar 5 jaar onderdrukking!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Wim Ik neem aan dat je de laatste zin bedoeld? Het volk krijgt de leiders die ze verdienen zeggen ze dan wel eens, dat is ook de reden dat ik geen volksvertegenwoordiger ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. JK, ga er maar van uit dat Appie's plaatje klopt en niet dat van het DvhN. Wil natuurlijk niet zeggen dat dit het ook gaat worden, maar zo is het gepresenteerd. Voordat het zover is zal er nog heel water door het Winschoterdiep stromen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ach waarom ook niet, het gemeentehuis straks in Pekela's en het provinciehuis in Meppel of Heerenveen
    De dagelijkse dingen gaan toch over de digitale snelweg. En zaken die er echt toe doen heb je deze reis wel voor over. Ik heb mijn leeftijd niet mee, want anders zou ik zo de politiek ingaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geemeentelijke herindeling zal denk ik niet veel oplossen. Het zal ongtwijfeld heelveel geld kosten en de incompetentie zal blijven. Dezelfde ambtenaar wordt niet plots in een split second een gekwalificeerde topambtenaar. Daarom is mijn visie: de provincie wordt gemeente. Locaal wordt het beleid uitgevoerd met een hoge mate van zelfstandigheid voor locale raden.

    Maar goed Nanno heeft nu wel iets anders aan het hoofd. Maandag opgenomen in UMCG, via SEH, naar hartbewaking en thoraxchirurgie. Maandag operatie.
    Wachten duurt lang, maar gelukkig ook nog even respijt.
    Tot later.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ho.... Sterkte Nanno, en een snel herstel!
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nanno, een voorspoedig herstel! Gezondheid is wel even belangrijker dan een herindeling. Toch begin je er mee, dat doet mij goed, want geeft aan dat je goede moed hebt en in denken in ieder geval de oude bent, door een scherpe analyse te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. goedennacht....

    nanno sterkte!!

    hele drukke week achter de rug, vandaag beetje rustdag...

    welterusten allen

    BeantwoordenVerwijderen