Teller

woensdag 9 april 2014

09042014

Er staan weer bouwvakkers op de steigers van het multifunctioneel centrum in Noordbroek. Metselaars gingen gisteren na een pauze van meer dan drie weken weer aan de slag. De bouwwerkzaamheden werden half Maart stilgelegd na het faillissement van aannemersbedrijf Simon Benus Bouw in Stadskanaal. Het aannemersbedrijf heeft inmiddels een doorstart gemaakt onder leiding van de nieuwe directeur Walther Hesselink.

4 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,hopelijk maken ze het gebouw nu wel afleveringsklaar. Ik heb moeite met de manier zoals het met het bouwbedrijf gegaan is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte cliënten van dit café, omdat mijn rood fietsje voor de deurstaat hoef je dit café niet te mijden. Ik moest namelijk even denken aan onze Nederlandse trots DAF. Dit bedrijf kwam in financiële moeilijkheden en om dit bedrijf te redden kon iedereen aandelen kopen. Helaas ging het bedrijf failliet, de voorraad trucks werden voor minder dan de kostprijs verkocht.Niet lang daarna werd er een doorstart gemaakt, dank zij het Amerikaanse bedrijf Paccar. En de particuliere beleggers? Die konden naar hun geld fluiten. Bijkomend nadeel was dat de truckmarkt voor enige tijd verziekt was door de verkoop van deze overtollige voorraad trucks. Hoe het verder met DAF/Paccar is afgelopen? De DAF trucks worden nu zowel in Rusland als de Aziatische landen geassembleerd. Dank zij onze behulpzame Amerikaanse vrienden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. DAF word evengoed nog in Eindhoven gebouwd. Naast de fabriek van DAF in Eindhoven is er een fabriek van Scania in Zwolle, en natuurlijk de fabriek van NEDCAR waar de Mini van BMW word gemaakt. Dus best wel wat automotive industrie in Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen