Teller

dinsdag 22 april 2014

22042014

Het weerbericht vanuit Menterwolde ziet er altijd goed uit, niet alleen de plaatjes, maar ook de vooruitzichten. Er gaat niets boven Menterwolde en Harma Boer. :)

12 opmerkingen:

  1. Gutenacht Freunde,

    ....dit was het eerste wat in me opkwam toen ik zag hoe laat (of vroeg) het is, bij het naar binnengaan van het Golden Peerd....weinig te doen....es wird zeit fur mich zu gehen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, heerlijk om door de vogelgezang wakker te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook een goedemorgen toe gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogguh lui!

    Vandaag en morgen staan in het teken van het VVV: Plannen, tarieven en nieuwe services naar bedrijven en naar de bezoekers.

    Jan, via de link in mijn naam hieronder kom je uit bij een bike die we willen gaan inzetten als marketing-tool. Bijkomend voordeel is dat we ze ook hier zouden kunnen gaan produceren/assembleren. Als alles meezit betekent dat werk voor zo'n 15-20 man.

    Ik weet dat de ANWB een fietsservice heeft maar er zijn er nog een of twee. Heeft iemand hier toevallig ervaringen met zo'n dienst? En hoe doen ze dat als je met pech ergens langs het Schildmeer of het oldambstermeer staat, op een fietspad zonder naastgelegen weg?

    Wens eenieder een prachtige dag toe. Hier fluiten de vogels er op los en schijnt de zon (nog)... Mazzels ende moj!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. goedenmorgen....

    zo, we hebben er een paar echte vroege vogels bij...

    het weer ziet er nu plezant uit :-)
    gisteren maar niet de tuin in, maar binnen maar weer es bezig geweest, was ook nodig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vroege vogels? Nachtbrakers zul je bedoelen. Ik zie dat je weer meer tijd hebt om in t Peerd te komen Bloem. Dat is mooi, nee .... dat is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedemorgen,

    ....Nachtbrakers....ja, zo af en toe overkomt je dat maar zo....de uitdrukking van bloem....vroege vogels....klinkt een stuk aardiger. Nu snel even een hap en een slok en er weer tegen aan....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. JK, Bloem klinkt aardiger, is ook aardiger, maar ..... een vroege vogel ben je pas als je hebt geslapen en vroeg uit bed komt. In slaap vallen voor de TV, en dan wakker worden telt niet mee. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ....ik had nog niet geslapen....zat al een paar uurtjes achter de pc, werk voorbereiden, camping zoeken voor komende zomer, FB en dat soort dingen....en dan vliegt de tijd voorbij....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Goedemiddag!!! Fijne dinsdag gewenst allen!

    BeantwoordenVerwijderen