Teller

donderdag 3 december 2015

03122015

De deur van het slot, kan ik eruit, en de klanten naar binnen. Verder heb ik niets te melden.

10 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, er wordt steeds meer aardgas geïmporteerd. Sta je er verbaast van? In de jaren 60 tig was de prognose dat de aardgas reserves na 50 jaar aan zijn eind was. Wat hebben al die regeringen gedaan om zich in te dekken voor dit economische probleem? Niets, alleen maar de randstad spekken en opleuken. Rotterdam en Schiphol werden er mee op de kluiten gebracht, het in goede tijden reserves aanleggen voor de slechte tijden is hun ontgaan.Kortom we zullen nog wel een poosje op de blaren moeten zitten als inwoner van dit mooie land.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toelichting: ik erger me er aan dat nu de volume van het opgepompte gas terug valt de oorzaak is van de tegenvallende resultaten. Als je 50 jaar ingeplant hebt, mag je blij zijn dat er na zestig jaar.nog zoveel gas op gepompt kan worden. Voorbeeld is Schoonebeek. na jaren wordt er weer olie opgepompt, is dat een meevaller of een tegenvaller..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schijnbaar doet FOC Zuidbroek nog steeds mee...

  In Assen bang dat wanneer geen FOC in Assen dan alsnog FOC in: Zuidbroek/Winschoten of Drachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. FOC is welkom in Zuidbroek , laat alle angsthazen nu eens de feiten bekijken en niet het gevoel in hun onderbuik volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemiddag, anoniem was ik :-), maar iets anders is de 3e wereldoorlog weer opgelaaid en zal het nu doorgaan?

  De Russische president Vladimir Poetin is nog lang niet klaar met Turkije. Hij zei donderdag dat de Turken spijt zullen krijgen van het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig.

  'Allah besloot de regerende kliek in Turkije te bestraffen en beroofde hen van hun verstand,' zei Poetin op zijn jaarlijkse toespraak voor het Russische parlement. Hij haalde opnieuw uit naar de Turken. 'Als mensen denken dat het bij economische sancties blijft, hebben ze het goed mis.'

  Terroristen

  Poetin benadrukt dat Moskou de 'Turkse hulp aan terroristen niet zal negeren'. De Russische leider vindt dat westerse landen 'geen dubbele moraal' moeten hebben als het om terreur gaat en dat ze geen terroristische groeperingen moeten gebruiken voor eigen belang.

  Daarmee doelde Poetin op de beschuldiging van de Russische onderminister Anatoli Antonov van Defensie. Antonov verweet de Turkse president Recep Tayyip Erdogan dat zijn familie persoonlijk betrokken zou zijn bij de illegale oliehandel met terreurgroep Islamitische Staat (IS). De Russen zeggen deze week met bewijzen te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met MH17 hadden Russen ook bewijzen....

   Verwijderen
  2. Hmmm mss vreumde knoopn aan zien jasse......., of een kat in nood maakt bijzondere sprongen.....

   Verwijderen