Teller

woensdag 30 december 2015

30122015

Vandaag en morgen nog, dan is het jaar 2015 alweer geschiedenis. Waar blijft de tijd hoor ik menigeen denken, ja ja, ik hoor nog wel eens iets. De tijd, die blijft niet, die gaat, maar er komen andere tijden voor terug. Hoe die tijden er uit zullen zien? Appie heeft geen glazen bol, maar een ding is zeker, ook vandaag is het Golden Peerd weer geopend.

8 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, alles te weten maakt ook niet gelukkig. En over glazenbollen gesproken, die geven meestal nog al wat strooilicht. Johannes de Heer heeft over dit onderwerp vele liedjes geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen. Vandaag en morgen voorraad opnemen/controleren en oudejaarsloten verkopen. Best leuk die laatste dagen van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ab,

  geen glazen bol?
  Kijk een op Marktplaats...,
  of hier glazenbol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mogguh lui.
  Geen Gorinchem maar Gorecht vandaag. Na iets minder dan drie jaar en inmiddels al twee lasplekken en een nieuwe bocht is de uitlaat al weer aan gort en klinkt mijn auto als twee machtige V8's. Helaas stinkt de auto ook binnen in en dan ga ik geen lange ritten maken. Natuurlijk had ik de mac al opgeschoond... Jammer dat de kwaliteit die Volvo vroeger had niet meer bestaat. De originele heeft bijna 13 jaar, 600.000 km meegegaan. De vierde (!) die er nu onder hangt nog geen 50.000 km. Dat was de laatste originele volvo uitlaat, ik moet maar sparen voor een RVS ding.
  Ik las dat VB andere plannen gemaakt heeft. Veel plezier daarmee!
  En voor de rest: Alvast prettig oliebollenfeest, wees voorzichtig met vuurwerk en een voortreffelijk 2016 toegewenst. Mazzelmoj!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee JP, de kwaliteit van de Volvo toen ze nog met tanks aangeduid werden is voorbij. Ze hebben zich helemaal aan de kwaliteitseisen van nu aangepast. Kon ook niet anders als je eerst met Ford in zee gaat en nu met de Chinezen. Ik weet niet of de uitlaatspecialist in Kielwinnerweer er nog zit, die maakt van RVS zo een compleet uitlaat voor jou opmaat.
  Hij zit of zat vlak bij de vlooienmarkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank Wim, ik weet dat er daar eentje zit maar die krengen zijn zo duur daar is de volvo in huidige staat nog niet aan toe. Wat dat betreft gaat er voor mijn tank ook het nodige gebeuren in 2016 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En...al liefhebbers om kniepertjes en olliebollen in te leveren? Een beetje kroegloper durft het toch wel aan om ze te laten keuren???

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen